April april...

apr 04, 2016
​Roligt. Och obehagligt. Även om det en dag om året är helt legitimt att luras så känns det någonstans i själen ändå inte helt okej. Jag i ett nötskal. Oftast kan jag hålla mig fem sekunder om jag far med en osanning. Mottagaren hinner knappt reagera på budskapet innan jag säger; - jag bara skämtade. Hur tråkig som helst.
Man kan inte vara bra på allt helt enkelt.

Spa Källa

Fredagens aprilskämt (ja, det är dags att bekänna färg) var förstås otroligt roligt att spåna fram tillsammans. Många skratt. Och fantastiskt kul att både Carl Jan Granqvist och Sara Fors Täkte från Vingruppen
ställde upp för ett citat som krydda på moset. Tack för det!

Men... Alltså;
1. Vi har inte invigt vår nya varma källa än. Den blir klar först i slutet av månaden (runt den 22 april). Sant!
2. Vi har absolut inte fyllt källan med 8000 liter champagne vilket skulle ha gett
Vingruppen deras största order någonsin. Även om det förstås  låter väldigt gott.
3. Carl Jan har inte druckit champagne direkt ur den varma källan. Men visst skulle det kunna vara tänkbart.

Så - med det sagt hoppas jag kunna sova gott om natten igen. Och lite förlåt för att vi lurades vill jag säga. Jag kommer aldrig mer ljuga. Inte ens nästa 1 april. Troligen inte i alla fall. Bara kanske...

/Tanja