Årets Möteskock 2016

maj 10, 2016

På fredag är det dags igen. Tävlingen Årets Möteskock 2016 går av stapeln på Münchenbryggeriet i Stockholm och i år är vår yngsta kock - Mange Wallin - med och tävlar. Förra året var det ju vår Tommy Eriksson som tog hem guldmedaljen och året dessförinnan tog Tommy silver. I år fokuserar Tommy på OS så Mange tar alltså över stafettpinnen i Årets Möteskock. Så spännande!

Mange Wallin

Fredag den 13 maj möts alltså några av Sveriges bästa kockar från konferensanläggningar runt om i landet och gör upp om titeln. Vi på ​Högberga Gård finns också på plats som utställare då dagen även bjuder på en spännande ”minimässa” med fokus på kreativa konferenser med kulinarisk guldkant. Vi hoppas att du också vill komma och träffa oss och heja fram Mange i tävlingen. I vår monter kommer du också kunna provsmaka på vårt senast lanserade vin från Högberga Vinfabrik; Högberga Blend (2013) och Högberga Merlot (2013).

Eventet är till för dig som bokar, köper eller arrangerar konferenser på ditt företag.

DATUM: 2016-05-13
TID: 13.00-17.00
PLATS: Münchenbryggeriet

Kort om tävlingen:
De tävlande kockarna har fyrtiofem minuter på sig att skapa en tvårätters konferenslunch till två personer utifrån exakt samma förutsättningar och råvaror.

ÅRETS JURY: Danyel Couet, Malin Söderström och Christina Möller.

Det är begränsat antal platser så anmäl dig redan idag. Anmälan är kostnadsfri. Eventet arrangeras av Action Fairs och du gör din anmälan till dem här ». 

Hoppas vi ses!
Nu håller vi tummarna för Mange!

/Tanja