JAAA! Silver i Årets Möteskock

maj 16, 2016

Alltså, vår Mange, vår Magnus Wallin, vår yngsta kock här på Högberga Gård. Han kliver fram i tävlingen Årets Möteskock 2016 och bara plockar hem silvermedaljen. Är vi stolta? Oh, YES! Som om ordet stolt inte räcker till.

Magnus Wallin
Magnus Wallin är 26 år. Har jobbat i köket hos oss sedan 2013. Kommer från Bollnäs. På fritiden är mat och dryck det stora intresset, liksom sambon Sofie. Dessutom tränar han styrketräning. Mycket träning blir det. Favoritmat är en vällagad Boeuf Bourguignon.
Eller pannkakor med glass. Enkelt är gott, säger Mange.

Magnus tävlar i Årets Möteskock 2016
Tävlingen ägde rum i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm och arrangerades av ActionFairs. Moderator för dagen var Carl-Jan Granqvist och i juryn satt; Danyel Couet, Malin Söderström och Christina Möller. Juryns motivering lyder;
"En komposition med fräschör och balanserade smaker som visar respekt och kärlek till råvarorna."

Vinnare i Årets Möteskock 2016
Förra året var det vår Tommy Eriksson som tog hem vinsten. Vinnare i Årets Möteskock 2016 blev
Emma Eijre
från Färna Herrgård. Stort grattis från oss!!

Vårt pressmeddelande om Årets Möteskock 2016 kan du läsa här »

/Tanja