Är du vår nya kollega?

apr 02, 2017

Mötes- och eventplanerare - tillsvidare 100 %.

Älskar du mötet mellan människor, har du pondus, humor och tycker om att ta ansvar? Har du gått hotell- och restaurangskola eller jobbat med mötesplanering/reception några år och vill spendera dina dagar i underbar miljö mellan himmel och hav? Då är det dig vi söker.

Personal Högberga Gård

Vår Maria ska gå vidare till en ny tjänst inom organisationen och vi behöver en stjärna som ersätter henne i vårt team. Är det du; tveka inte att höra av dig till hotellchef; ulla.maki@hogberga.se. Om det inte är du
- kanske känner du någon? Tipsa gärna! Tack!

Mer om tjänsten;

Vi söker nu en mötes- och eventplanerare som proffsigt tar hand om hela processen från bokat arrangemang till ankomst och genomförande. På Högberga Gård blir du spindeln i nätet mellan kund och anläggning
och mellan de olika avdelningarna på anläggningen.

Vi ska vara proffs på möten och med vår kunskap hjälpa våra kunder till framgångsrika möten. Där är du en av de viktigaste spelarna. Du brinner för att alltid ge det lilla extra och för att få alla våra kunder att känna sig lika viktiga. Uppföljning efter genomförda arrangemang är också en viktig del i tjänsten.

Arbetstiden varierar; dag/kväll/helg även om merparten är dagtid vardagar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänst, vill vara med och utveckla vår verksamhet och förstås utvecklas själv.

Vi erbjuder:
- Härligt, positiva kollegor som jobbar mot gemensamma mål i underbar miljö där
gästens välmående alltid är i fokus.
- En trygg och trevlig arbetsplats på en anläggning med höga ambitioner
- En tillsvidareanställning , 100 %, med 6 månaders provtjänstgöring
- Tillträde omgående - Lön efter överenskommelse

Av dig förväntar vi oss:

- Du har minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst alt från reception och konferens
- Du tycker om att sälja och ser det som en service
- Du är noggrann, strukturerad och kan prioritera utan att bli stressad
- Med din positiva inställning sprider du glädje och inspirerar dina kollegor så att även
de alltid vill ge det lilla extra
- Du tycker om att överträffa gästernas förväntningar
- Stort plus om du har erfarenhet av bokningssystemet Hotsoft
- Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Välkommen med din ansökan till hotellchef Ulla Mäki; ulla.maki@hogberga.se.