Grattis till guldet!

jun 20, 2017

Alltså vårt kök. De bara fortsätter att göra oss så himla stolta precis varje dag. Och kväll. Och vissa kvällar lite extra. Som i går. Då gick vår yngsta kock, 22-åriga Victor Magdeburg ut i tävlingen Copper Skillet 2017. Skulle han, som var med och tog hem OS-guldet med Stockholm Culinary team i höstas, han som precis tagit en prestigefylld plats i Svenska Juniorkocklandslaget, han som sprider så mycket glädje här på Högberga varje dag, skulle han bli den som får representera Sverige i Europa?

Victor Magdeburg vinnare i Copper Skillet 2017
JAAAAA! Vår Victor tog hem guldet i juniorklassen och går därmed vidare till semifinalen som äger rum i London den 23 september. Såklart vi är superglada!!!

Största grattis Victor från oss mäkta stolta kollegor!!

Mer god läsning om Victor i tävlingen på Livets Goda »