TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017

jul 04, 2017

​Oj vad vi är stolta och glada över att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017. Två gånger faktiskt. Både vårt hotell i sin helhet och vår restaurang som en egen enhet. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss! Tack för att ni är med och utvecklar oss i rätt riktning!

Trip Advisor Excellence

Utmärkelsen Certificate of Excellence tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på tolv månader. För att kvalificera sig för utmärkelsen måste företagen bibehålla ett genomsnittligt TripAdvisor-betyg på minst fyra av fem, ha en särskild mängd omdömen och ha funnits med på TripAdvisor i minst 12 månader.

Mer god läsning om detta i "Livets Goda".