SvD skriver...

feb 04, 2018

Oj, det här är riktigt stort för lilla oss. Söndagen kunde inte börja bättre här på Lidingö...

Omslagsbild svd tipsar om weekend

När man slår upp SvD och möts av detta omslag på SvD RESOR. Gissa lyckoruset... Vår varma källa!!! Jag bläddrar vidare, kommer till mittuppslaget där man ska tipsa om romantiska weekends till Alla Hjärtans Dag - och vad skådar mitt norra öga...

Uppslag i SvD

Vår bild på vår Tommy framför brasan i Kinarummet. Och sen vacker text till det. Såklart att vi går som på små moln denna soliga söndag i februari. Vill förstås också rikta ett stort varm tack till vår fotograf Fredrik Lundqvist som förevigar alla vackra moments när än vi önskar.

En lyckosöndag på Lidingö!

Och vill du överraska en kär vän med en härlig Alla Hjärtans Weekend så har vi ett fåtal platser kvar till fredagen den 16 februari.