Tjohoo! Vi blir med Bakficka!

mar 28, 2018

Vi är så otroligt glada och det känns så där riktigt pirrigt och spännande när vi inom kort ska starta upp en helt ny verksamhet i det gamla Vattenverket vid Kottlasjön. Som när verkligheten överträffar drömmen. Snart är vi där!! Vårkänslor, massa att stå i och stor lycka var det här!

Johan Hjort vid Vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö - Högberga Bakficka
Johan vid Vattenverket. Just nu en byggarbetsplats - inom kort en bryggarbetsplats. Och mycket mer...

Vattenverket ritning

Ölkafé, festvåning och mikrobryggeri. Friskluftsaktiviteter, lek och gårdsbutik. Möten med exklusiv ensamrätt. Brygghäng på sommaren. Skridskor på vintern. Sju sorters kakor. Mustigt långkok. Och en nybryggd lager. Det gamla vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö väcks till liv igen. Ombyggnad pågår och planen är att öppna för ”skönt häng med gäng” i slutet av maj.

Vattenverket vid Kottlasjön

Läs pressmeddelandet här »