VD-blogg

apr 11, 2018

Hej igen Högbergavänner!

I skrivande stund lyser solen sina varmaste strålar hittills i år – grymt vacker just nu
när solen går ner över Stockholms siluett.

Havsspa på högberga gård vid stockholms inlopp

Våren innebär även att det kommer ännu fler gäster till oss när konferenser och weekends får sällskap av bröllop och trädgården bjuder in till utomhussittningar vid brunchen så det är minst sagt full fart
som väntar nu vilket vi tycker är fantastiskt kul.

Apropå kul så känner jag mig extra nöjd över årets aprilskämt med ”Högberga Vinbana” Även om det var många som avslöjade oss direkt var det många år sen jag fick så mycket peppande meddelanden om hur bra vi är och lite senare bitska kommentarer om att man inte får luras så. Men det får man, tycker jag,
och vi kommer göra det igen…..

Högberga Vinbana - Linbana över havet
Högberga Vinbana tar kollektivtrafiken till nya höjder - Läs vårt lilla aprilskämt i pressmeddelandet här »

Det var också mycket roligt att Göran Adléns föreläsning och liveinspelning blev så lyckad senast, tack till er som bidrog till detta. Vi kommer ​bjuda in till fler tillfällen att ses längre fram. ​Redan fredagen 4 maj har du möjlighet att lyssna till fantastiska Lars Carlén och Carl Magnus Palm då vi tillsammans med dem bjuder in till ett gratis frukostseminarium. Inte missa!


Se Görans liveföreläsning från Högberga här.

Nu ligger dock vårt största fokus på öppningen av Vattenverket - Högberga Bakficka. Mottagandet vid pressreleasen känns fantastisk och platsen är helt magisk så jag ser fram emot att se er som konferensgäster i veckorna eller kafégäster på helgerna och varför inte i kombination med ett besök i Lidingö Bryggeri.

Johan Hjort vid Vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö - Högberga Bakficka

Som vanligt är det bara att höra av sig till mig på tel, mail eller med ett besök om ni vill ha min hjälp med möten eller kanske ge oss tips om utveckling. Njut av våren så syns vi!

// Johan