Inbjudan till gratis frukostföreläsning

apr 26, 2018

Har du en dröm du vill förverkliga men vet inte riktigt hur? Trånar du efter konkreta tips och verktyg för att nå dina uppsatta mål? Då ska du komma och lyssna till författaren och världens ledande ABBA-expert Carl Magnus Palm som tillsammans med podcastproducenten Lars Carlén ger dig just detta. Verktygen. Och inspiration.

Fredagen den 4 maj bjuds det på frukost och föreläsningen "Få det gjort - Våga skapa skräp!" Helt kostnadsfritt!!

Terrass vid havet på Lidingö vid Stockholms inlopp
Passa på och njut en frukost på sommarterrassen.

Om föreläsningen "Få det gjort";
Du sitter med en arbetsuppgift som det av någon anledning känns motigt att ta itu med. Klockan tickar och det har plötsligt gått en timme utan att något vettigt har blivit gjort. Och ännu en timme…

Du har en dröm som du så gärna skulle vilja förverkliga, men du förlamas av självtvivel –
”inte kan väl jag göra det här…?”

Känner du igen dig? Det gör vi också!

Men det finns knep att ta sig runt det hela. I föreläsningen Våga skapa skräp! Hur leken och myrstegen hjälper dig att få det gjort ger vi dig några verktyg baserade på våra personliga erfarenheter från ett yrkesliv där vi inte har haft något annat val än att se till att få saker gjorda. Vilka är utmaningarna och hur tar man sig runt dem? Vilka metoder som används av många framgångsrika företag fungerar även för oss som individer? Varför är det viktigt att våga skapa skräp? Kan man verkligen åstadkomma något av värde genom att ta små steg vid många olika tillfällen?
Vad har leken för plats i ett seriöst arbete?

Vi ger dig svar på de frågorna och framför allt konkreta tips och verktyg för att nå dina mål. Våra råd utgår från vardagliga och autentiska erfarenheter – det här är inget vi enbart har läst om i en bok, utan metoder som vi faktiskt har använt oss av för att nå de mål vi har satt upp. Vi är inte perfekta: med humor och självdistans delar vi med oss av tillfällen då vi själva har snubblat till men sedan lyckats resa oss igen.

Föreläsare

Om Lars och Carl Magnus;
Lars Carlén är reportern och podcastproducenten som tänker bli universums främste podexpert. Han vill bidra till att fler ska få större nytta och glädje av podcast. Han har vana av att intervjua välkända personer inom näringslivet, politiken och konsten och har skrivit artiklar, reportage och böcker.
Han är producent för flera poddar.

Carl Magnus Palm har genom enträget researcharbete byggt upp en verksamhet som världens ledande ABBA-expert och är författare till åtta böcker om gruppen. I dag försörjer han sig huvudsakligen på att veta mycket om ABBA och konsulteras ibland av medlemmarna själva när de inte minns detaljerna från karriären.

Förbered dig på en inspirerande förmiddag fredagen den 4 maj kl 08.30-10.00.

Vi bjuder på ​enklare frukost från kl 07.45 och vi visar gärna runt på Högberga Gård och
Högbera Vinfabrik direkt efter.

Mycket begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller! Anmälan skickas till bokning@hogberga.se.
Ange även om du vill ha frukost samt om du vill ta en rundtur tillsammans med oss i
direkt anslutning till föreläsningen; ca 10.00-10.30.