Vattenverket - Högberga Bakficka öppnar!

jul 30, 2018

Servering på Vattenverket vid Kottlasjön - ölkafé på Lidingö

Tjohoo nu är det nära! Den 10 augusti öppnar vi upp vår sköna bakficka; Vattenverket vid Kottlasjön. Kom gärna förbi med familj och vänner! Njut av nybryggt kaffe från Gåshagas egna rosteri på Lidingö, sju sorters kakor, Tommys smarriga smörgås med oxbringa, en nybryggd lager på terrassen eller ett glas kall rosé… Varmt välkommen! Öppet fre-sön 11-16. Året runt. Övriga tider öppnar vi upp för festligheter och konferenser i avskildhet (förbokning; info@vattenverket.se).

Kaffe serverat på terrassen på Vattenverket vid Kottlasjön

Lekstuga vid Vattenverket Kottlasjön

Rosévin vid Vattenverket

10 aug-26 aug håller vi öppet onsdag - söndag 11-16.

Ölen skummar för fullt på Lidingös nya mikrobryggeri - under söndagen finns ölmakare Martin Klefelt på plats och berättar gärna mer för den nyfikne.

Om Vattenverket - Högberga Bakficka
Vattenverket är ett schysst ölkafé med äkta hantverksprägel beläget mitt i blåbärsskogen vid Kottlasjön på Lidingö. Här kan man droppa förbi på solokvist, ta med hela familjen eller kompisgänget. Fika på sju sorters kakor, käka mustiga långkok, prova mikrobryggd lager. Hänga på bryggan på sommaren, åka skridskor på vintern. Maten är vällagad, stämningen skön och dörren alltid öppen för spontanitet. Här finns också rum för möten i exklusiv avskildhet och alla möjliga festligheter och finurligheter.

Kontantfritt Kafé Vattenverket vid Kottlasjön

Vi är ett kontantfritt ölkafé så här betalar du enkelt med kort eller swish.

Läs mer på Vattenverkets egen hemsida http://vattenverket.se/ eller följ oss på
Vattenverkets egen facebook-sida och Instagram @vattenverket_kottlasjon för senaste nytt!