Nytt vin coming up

aug 06, 2018

För den som väntar på något GOTT från våra vinmakare i Högberga Vinfabrik. Den 1 september lanseras våra nya viner Arne och Lajla, som kopierar förebilden Ornelaia. Dessutom släpps ​Högberga San 2014 lagrad på svensk ek. Alla med ny utformning på etiketten. HUMLAN som inte kan flyga.

Vin från Högberga Vinfabrik

Samtliga tre nya viner finns i Systembolagets beställningssortiment från den 1 september och som vanligt i ordinarie sortiment på Lidingö. Självklart serverar vi även dessa godingar hos oss på Högberga Gård. Till maten, i baren eller kanske en unik vinprovning i Vinfabriken.

Högberga Arne; 2015, Cabernet Savignon, Merlot, Petit Verdot & Sangiovese
Högberga Lajla; 2015, Petit Verdot, Merlot & Sangiovese
Högberga San, 2014, 100 % Sangiovese lagrad på Svensk ek. Ett vin som mår mycket bra av att vila sig i form.

Vinmakare i Högberga Vinfabrik
Våra härliga vinmakare Per, Johan & Johan gör alltid så GOTT de kan.