Nu är vår Inger mötescertifierad

sep 07, 2018

Från innnesäljare till mötesrådgivare till mötesexpert! Vår bästa Inger på Bokningen tog i veckan emot diplomet som certifierad mötesrådgivare efter en utbildning i sex steg. Stort grattis från oss alla! ​Ta chansen att boka er nästa konferens hos Inger vetja; bokning@hogberga.se eller 08-546 46 300.

Certifierad mötesrådgivare

Inger Nordberg; certifierad mötesrådgivare på Högberga Gård.

- Nu är jag ännu bättre på att tillsammans med kund skapa det allra BÄSTA mötet. Genom tydligare behovsanalys, genom att lyssna på ett nytt sätt, genom att tillsammans med kunden verkligen fastställa syftet och målet med mötet och därmed föreslå den bästa lösningen.

- För mig är varje kund unik, varje samtal, varje möte, varje syfte. Jag har verkligen världens roligaste jobb på många sätt. Att bygga långsiktiga relationer med våra kunder är en av mina stora passioner, säger Inger.