Unik Winemakers Dinner - premiär 1 februari!

jan 06, 2019

Det är en stor stor ära för oss att få presentera vårt senaste koncept - Winemakers Dinner med sjungande vinmakare! Ett helt nytt weekendkoncept med italienska smaker och skön musik. Och vinmakaren då; jo, det är ingen mindre än Mr Johan Zälle, från Högberga Vinfabrik.

Vinmakare Johan Zälle i Högberga Vinfabrik

Det bjuds en smakrik guidning genom det egenproducerade vinets exklusiva värld, en specialkomponerad Toscanadoftande måltid och en sjungande vinmakare (Zälle) med vänner. Fredagen den 1 februari.

Winemakers Dinner i Högberga Vinkällare med vinmakare Zälle

Det blir fyra utvalda viner i samklang med lika många rätter. Bland annat italienska delikatesser till vårt prestigevin Högberga Arne, nötkött till mustiga Högberga Lajla och passande ostar tillsammans med vår Passito, ett sött vin på torkade druvor, med ostar. Och så en liten grappa på slutet. Vinmakarmiddagen avrundas med kaffe, chokladpralin och livemusik vid den sprakande brasan i Kinarummet. Jazz, italiensk schlager och chansons från vinmakarens eget band, 4 Vintage.

Läs mer om Winemakers Weekend här »

Vill man inte sova kvar har vi några platser kvar för endast middag. Endast middagsgäster betalar 1350 kr. Då ingår besök i Sveriges första toscanska vinfabrik, middag fördrink, dryckespaket och musikunderhållning.

Varmt välkommen!