Sammankomster upp till 50 personer välkomnas

mar 28, 2020

Gårdagens nya regler från myndigheter omfattar än så länge inte restauranger men här på Högberga Gård tar vi gärna det säkra före det osäkra och gör nu så här:

I herrgården dukar vi upp så att det totala antalet sittplatser blir 49 personer (normalt sett finns 200 sittplatser). På detta vis blir det ordentligt glest mellan borden och mer mellanrum totalt sett.
Alla bufféer har ersatts med bordsservering.

Havsterrass på Högberga Gård

På uteterrassen placeras stolar och bord glesare än vanligt och man kan välja själv där man vill sitta - med gott om mellanrum till nästa gäst. Här kör vi efter principen #vartannatbord.

Under helgen, när vi serverar Afternoon Tea och söndagsbrunch håller vi räkningen av gästerna- och vi placerar 49 sittplatser åt gången. Om solen skiner kan det bli fullsatt utomhus (inom denna nya gräns) - och då kan man med fördel ta en promenad utmed havskanten för att sedan återvända med rosor på kind.
För platser inomhus rekommenderar vi bordbokning på info@hogberga.se.

Vi fortsätter njuta av våren utomhus i solen-och har samtidigt största respekt för förändringarna som vi lever i. Ta hand om varandra 💕 Varmt välkomna ☀️💦

Här kan du läsa om alla åtgärder vi vidtar för att minska smittspridningen av Corona»»