Allt om PÅSKEN

apr 03, 2020

Påsken närmar sig. Den underbara våren är här! Och i år erbjuder vi massa olika, ​sköna sätt att fira påsken på. Du kan ta med Högberga hem i form av en fyrarätters påskmiddag Take Away - du kan njuta påskmiddagen hos oss både långfredag och påskafton eller stanna för en skön påskweekend. Dessutom serverar vi påsklunch både påskafton och påskdagen. Uteserveringen är öppen!

dukat för påskbrunch vid havet i stockholms inlopp

Nytt för i år är också att vi håller vår fina, lilla bakficka, Vattenverket öppen under hela påsklovet; måndag till torsdag kl 11-15. Det bjuds korvgrillning för barnen, fika, smörgåsar och mikrobryggd lager. Fredag till söndag är det öppet kl 11-16. Uteserveringen är öppen och det går också att ta med sig Take Away för den som vill njuta våren på egen hand. Kanske ta en promenad runt Kottlasjön i solen.

Vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö Varmt välkommen att fira påsken med oss 🐣