yoga

Konferens 15 minuter från Stockholm.

Hälsa och välbefinnande

Gruppträning ”Wake me up”

Under professionell ledning av våra instruktörer från M3 Gym väcker vi kroppen med uppvärmning och lätt rörlighetsträning för att sedan jobba vidare till styrkeövningar för hela kroppen innan avslutande stretch. Du känner dig redo för en ny dag och kan sätta dig vid frukostbuffén hungrig och nöjd med att du startat dagen på bästa sätt.

Tid: 45 minuter
Antal deltagare: 4-30 personer
Pris: 3 000 kr

Gruppträning ”Pre-dinner”

Här ser vi till att få upp flåset ordentligt och använder framförallt den egna kroppen för vår styrketräning. Alla kan vara med utifrån sina förutsättningar. Ett pass där ni blir skönt trötta och med gott samvete kan sätta er ner till den underbara middagen som väntar.

Tid: 55 minuter
Antal deltagare: 4-30 personer
Pris: 3 000 kr

PT  (1-4 pers)

Boka tid med vår PT för ett pass utomhus eller på vårt gym. Dina/Era behov och önskemål styr hur passet utformas.
Pris:
700 kr för en person.
Vid flera deltagare samtidigt är priset 400 kr per person.

Joggingspår

Tio minuters promenad från Högberga Gård ligger ett vackert friluftsområde som heter Långängen. Där finns elljusspår och fantastisk natur. Karta till området får du i receptionen. Vi har även en lunchpromenad på ca 20 min utmed havet vid Stockholms inlopp.

Mindfulness

Medveten närvaro i nuet!
Ta en paus, låt hjärnan vila och öka samtidigt förmågan att fatta kloka beslut. Mindfulness handlar om att man ska vara medveten och närvarande i tid, rum, kropp och tankar genom att rikta sin uppmärksamhet på till exempel andningen, sina känslor eller rörelser. Harmoni mellan kropp och själ är grunden till ett friskt och välmående liv. Konsten att hitta andningen och att stressa ned har vetenskapligt visat positiva effekter på livskvaliteten. Med enkla övningar lär du dig att bli alltmer medveten ”mindful” och därigenom göra klokare val och bättre klara av pressen i ​livet. Aktiviteten passar alla, inga särskilda kläder eller utrustning behövs. Aktiviteten kan genomföras såväl inomhus som utomhus.

Tidsåtgång: 60-90 minuter
Antal deltagare: 6 – 50 personer 
Pris: Startavgift 4 500 kr + 295 kr/person

Boot Camp

Gillar ni utmaningar, eller när svetten sprutar och man får testa var de fysiska gränserna går? Då är Boot Camp något för er. Här kör vi militärt inspirerad träning där dina kollegor och terrängen används som redskap. Träningsformen gör det enkelt att anpassa så att alla, oavsett förutsättningar, kan vara med. Här kan vi garantera en annorlunda och utmanande träningsform med högt tempo. Gruppen kommer svetsas samman i takt med att utmaningarna ökar och att känslan av att ”Vi kommer att klara detta” infinner sig. Aktiviteten finns att boka i tre olika nivåer: Light, Mid eller Hard.

Personlig utrustning: Oömma skor och träningskläder anpassat efter väder eller lokal.
Tid för genomförande: 1 - 1,5 timme
Antal deltagare: 2-100
Pris: Startavgift 4 500 kr + 250 kr/person

"Det bästa träningspasset är det som blir av..."