musik

Musik och nöje

Samtliga priser är exklusive moms.

Lite brainbuilding till kaffet?

En inspirerande avslutning på middagen för att inleda en fortsatt lyckad kväll. Sofia Bernhard från BERNHARD LEDARSKAP bjuder in till en inspirerande tankeväckare om hur våra tankar egentligen påverkar hur vi mår, och hur vi beter oss. Hur är vi egentligen konstruerade i kropp och knopp? Och, går det att påverka sina tankar, genom att faktiskt börja få syn på dem? Alltså, vi tänker ca 50-70 000 tankar per dygn! Är det möjligt?

Eftersom det är mycket enklare att bara prata om saker, ska vi ju självklart inte nöja oss med det. Vi får också tillfälle att under någorlunda ordnade former faktiskt göra också. Både vänster och höger hjärnhalva är bjudna!

Med lång erfarenhet av personlig och professionell utveckling och en stor portion humor undersöks sanningar om verkligheten, livet och om hur vi egentligen gör. När vi gör. Och det är inte alldeles säkert att ni får sitta helt stilla efter middagen!

Tidsåtgång: 1- 1,5 timme
Antal deltagare: Från 2 – 200 personer 
Pris: 8.500 kr

The Contest

Upplev en timmes ABBA-nostalgi tillsammans med vår fyndiga och trevliga entertainer från Event City. Vi blir uppdelade i två lag och sen kör vi igång. En spontan och rolig tävling som tar oss med på en fartfylld resa genom ABBA's karriär, med oväntade avstickare jäms med vägen.Frågor, låtar, allsång, intron, skvaller, fakta och den spännande Besservisser-jakten.... Ja, denna tävling innehåller det mesta och lämnar ingen oberörd. Mycket sång, skratt och glädje väntar!

Pris: 8 900 kr exkl. moms. All teknik som krävs ingår. 
Tidsåtgång: ca 1 timme. 
Lämplig för grupper upp till 100 personer.

Kreativt måleri

Med musik, massor av färg, breda penslar, målar vi och ökar kreativiteten och glädjen i arbets- och privatlivet. En lektion kan hållas som en del av ett personalvårdsprogram, t.ex. i teambuildingsyfte eller som en kick-off. Aktiviteten kan även ingå som ett energigivande inslag för en ledningsgrupp. Man kan också bara ha kravlöst roligt.

Tid: Upp till 3 timmar
Pris:  > 5 deltagare; 6 800 kr,  6-10 deltagare 7 000 kr, 11-15 deltagare 7 900 kr, 16-20 deltagare 9 000 kr,  21-25 deltagare 10 700 kr, 26-30 deltagare 11 500 kr, 31-35 deltagare 13 000 kr, 36-40 deltagare 13 600 kr

Schlagerfestival

Vår glade programledare dyker upp redan vid fördrinken(eller tidigare!) där publiken delas upp i lag och varje lag får välja en känd låt från en lista innan de sätter sig till bords. Nu har de middagen på sig att hitta på en scenshow som skall imponera på jurygrupperna och framför allt på den allsmäktige programledaren som med stadig hand och lätt mutbarhet leder hela arrangemanget med sång, musik, skratt & humor. Vid/efter kaffet får ni sedan chansen att slå igenom. Kul upplivande aktivitet med sång, musik , teamwork och skratt!

Pris: 13 000 kr
Med Dj efteråt 16 500 kr

Så heter låten

Deltagarna delas upp i lag. Vi forcerar genom kända pop- rock- och schlagerklassiker tillsammans med en och annan gammal TV-signatur. Tävlingen ger deltagarna en chans att få sjunga med och dela ut trevliga kommentarer till trubaduren som naturligtvis också är allsmäktig domare.

Tid: 1 timme Pris: 7500 kr

Allsångskväll

Allsång, aktivitet & humor. Professionell allsångsledare/underhållare bjuder på sång, musik och rolig underhållning; antingen som flera inslag under en middag eller som en längre kul aktivitet efteråt. Anders Lundin & Lotta Engberg får se upp!

Pris: 9 500 kr Ev. allsångsblad tillkommer.

Karaoke

Hel karaokekväll med eller utan värd!

Pris med värd: 8 000 kr
Pris endast utrustning: 4 000 kr

Trubadur

Trubadur​: 6 500 kr
Bellmantrubadur Med 1700-talskläder​: 7 500 kr
Helkvällstrubadur - Mingel, middag, dans/underhållning 8 300 kr
Partytrubadur - Enmansband med bakgrunder 8 300 kr

Konferens & Weekend 15 minuter från Stockholm.