musik

Musik och nöje

Samtliga priser är exklusive moms.

Silent Disco

Silent Disco är namnet på den musiktrend som just nu sveper över Sverige och Europa. Ett häftigt inslag på dansgolvet där den traditionella DJ-spelningen, med hjälp av modern teknik, förvandlas till en mer personlig upplevelse. Du bestämmer själv hur din kväll ska låta. Ingredienserna i ett dansgolv signerat Silent Disco är lika enkla som geniala och bygger på att kvällens gäster, efter avslutad middag, utrustas med snyggt designade hörlurar med tre stycken kanaler. Hörlurar som sedan fungerar som länk till kvällens musikunderhållning. En eller flera DJ:s står fortfarande för musiken men med hjälp av ett enkelt knapptryck väljer gästerna själva vilket ljudspår man föredrar.

Dansa ute under bar himmel i sommarnatten eller inne i mysiga lokaler.

Antal deltagare: Från 20 – 2000 personer 
Pris: 95 kr per hörlur, 1 150 kr för ett sändarkit (3 sändare), 1 150 kr för ett musikspelarkit (3 spelare med 9 st spellistor), 1 700 kr för leverans

The Contest

Upplev en timmes ABBA-nostalgi tillsammans med vår fyndiga och trevliga entertainer från Event City. Vi blir uppdelade i två lag och sen kör vi igång. En spontan och rolig tävling som tar oss med på en fartfylld resa genom ABBA's karriär, med oväntade avstickare jäms med vägen.Frågor, låtar, allsång, intron, skvaller, fakta och den spännande Besservisser-jakten.... Ja, denna tävling innehåller det mesta och lämnar ingen oberörd. Mycket sång, skratt och glädje väntar!

Pris: 8 900 kr exkl. moms. All teknik som krävs ingår. 
Tidsåtgång: ca 1 timme. 
Lämplig för grupper upp till 100 personer.

Kreativt måleri

Med musik, massor av färg, breda penslar, målar vi och ökar kreativiteten och glädjen i arbets- och privatlivet. En lektion kan hållas som en del av ett personalvårdsprogram, t.ex. i teambuildingsyfte eller som en kick-off. Aktiviteten kan även ingå som ett energigivande inslag för en ledningsgrupp. Man kan också bara ha kravlöst roligt.

Tid: Upp till 3 timmar
Pris:  > 5 deltagare; 6 800 kr,  6-10 deltagare 7 000 kr, 11-15 deltagare 7 900 kr, 16-20 deltagare 9 000 kr,  21-25 deltagare 10 700 kr, 26-30 deltagare 11 500 kr, 31-35 deltagare 13 000 kr, 36-40 deltagare 13 600 kr

Schlagerfestival

Vår glade programledare dyker upp redan vid fördrinken(eller tidigare!) där publiken delas upp i lag och varje lag får välja en känd låt från en lista innan de sätter sig till bords. Nu har de middagen på sig att hitta på en scenshow som skall imponera på jurygrupperna och framför allt på den allsmäktige programledaren som med stadig hand och lätt mutbarhet leder hela arrangemanget med sång, musik, skratt & humor. Vid/efter kaffet får ni sedan chansen att slå igenom. Kul upplivande aktivitet med sång, musik , teamwork och skratt!

Pris: 13 000 kr
Med Dj efteråt 16 500 kr

Så heter låten

Deltagarna delas upp i lag. Vi forcerar genom kända pop- rock- och schlagerklassiker tillsammans med en och annan gammal TV-signatur. Tävlingen ger deltagarna en chans att få sjunga med och dela ut trevliga kommentarer till trubaduren som naturligtvis också är allsmäktig domare.

Tid: 1 timme Pris: 7500 kr

Allsångskväll

Allsång, aktivitet & humor. Professionell allsångsledare/underhållare bjuder på sång, musik och rolig underhållning; antingen som flera inslag under en middag eller som en längre kul aktivitet efteråt. Anders Lundin & Lotta Engberg får se upp!

Pris: 9 500 kr Ev. allsångsblad tillkommer.

Karaoke

Hel karaokekväll med eller utan värd!

Pris med värd: 8 000 kr
Pris endast utrustning: 4 000 kr

Trubadur

Trubadur​: 6 500 kr
Bellmantrubadur Med 1700-talskläder​: 7 500 kr
Helkvällstrubadur - Mingel, middag, dans/underhållning 8 300 kr
Partytrubadur - Enmansband med bakgrunder 8 300 kr

Konferens & Weekend 15 minuter från Stockholm.