Safe to visit - VISITA

Åtgärder vi vidtar för att minska smittspridningen av Corona;

Säkerhet och hälsa för våra gäster och medarbetare har alltid högsta prioritet. Därför tar vi det som nu sker, internationellt och nationellt, på stort allvar. Vi följer utvecklingen med noggrannhet och håller extra krisgruppsmöten, vi följer alla rekommendationer som kommer från myndigheter och vi har själva genomfört en rad åtgärder för att säkra situationen. Med den här informationen vill vi se till att du som gäst hos oss får information om vad vi hittills gjort för att du ska känna dig trygg med att ha ditt möte hos oss.


Avskildhet

» Vi har flera koncept som alltid erbjuder möte och boende i exklusiv avskildhet; t ex i Paviljongen 
» Tack vare att vi har flera byggnader, kan vi vid önskemål erbjuda gruppen att bo i eget hus
» Lunchen serveras på buffé med högt säkerhetstänk och vi planerar så att tiderna sprids ut. Önskas tallriksserverad lunch ska detta förbeställas.
» Middag serveras aldrig på buffé hos oss
» Vi har många olika matsalar och strävar alltid efter att tillgodose önskemål om egen matsal.
» För- och eftermiddagsfika serveras inne/vid varje grupps respektive möteslokal vid önskemål. I övrigt serveras det som tidigare på buffé men med högre säkerhetstänk - och med olika fikatider för våra gäster.

Som alltid uppmanar vi våra gäster om att vara ute så mycket som möjligt ​och andas in den friska havsluften. Extra viktigt nu.

Julbord 2021/2022; vårt julkoncept är från början anpassat för att undvika trängsel. Julmiddagen serveras i en bubblande, lyxig kostym där det bjuds det allra bästa från två världar. Tradition möter nytänk. Plock varvas med bordsservering. Flärd möter mys.

Direkta åtgärder

» Våra fruktbufféer innehåller nu endast frukt med skal på
» Handsprit finns utplacerade. Den allmänna rekommendationen är dock att tvätta händerna noga med tvål och vatten samt att vi alla tänker på att hålla avstånd.
» Personalen har tillgång till handsprit vid sina arbetsstationer
» Vi har tagit bort salt och peppar från borden i matsalarna, gäster får i stället be om detta så att vi kan torka varje behållare direkt efter användning
» Hotellrumsnycklar desinficeras mellan varje gäst
» Dörrhandtag torkas oftare med desinficering
» Städning sker minutiöst i allmänna utrymmen och gås över med desinfektionsmedel minst två gånger per dag.Konferensbord, allmänna toaletter mm ytdesinficeras.
» Vi ökar användandet av engångshandskar
» All handhälsning ersätts med bugning (japansk hälsning)
» Alla godis- och småkaksbufféer skyddas med lock och vi har utökat antalet tänger att plocka med 
» Ingen av vår personal har rest - eller ska resa - i riskområden - men vår policy är två veckors karantän
» Vi vädrar mer än vanligt

 

Möte med ensamrätt

Möte i exklusiv avskildhet i egen havspaviljong eller på egen våning i herrgården. Vi har flera olika alternativ för såväl stora som små möten. Nedan finner du några av våra mest efterfrågade paket ​och tack vare ​våra många byggnader och flera olika matsalar, kan vi alltid hitta en lösning för just era önskemål.

Terrass till konferenshus vid havet med utsikt över Stockholms inlopp

Konferens i eget hus

I Paviljongen erbjuder vi er konferens helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot Stockholms inlopp. Specialerbjudande just nu!
Digitalt möte med logitech meetup

Digital MeetUp

Träffas tillsammans på distans. Här erbjuder vi en säker, komplett lösning för livesändning av ert nästa möte med Logitech MeetUp.
Avskild konferens på Lidingö med utsikt över Stockholms inlopp

Avskild dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie helpensionspaket som gäller veckans alla dagar. Konferens i eget hus eller på egen våning, boende i eget hus samt alla måltider serverade i egen matsal.

Högberga Gård Herrgården

Hyr hela herrgården

Mi casa es su casa!  Visst kan ni hyra hela herrgården för ett möte i exklusiv avskildhet under ett dygn. Nu till extra bra pris!