Möte i avskildhet 

Möte i exklusiv avskildhet i egen havspaviljong eller på egen våning i herrgården. Vi har flera olika alternativ för såväl stora som små möten. Nedan finner du några av våra mest efterfrågade paket ​och tack vare ​våra många byggnader och flera olika matsalar, kan vi alltid hitta en lösning för just era önskemål.

Terrass till konferenshus vid havet med utsikt över Stockholms inlopp

Konferens i eget hus

I Paviljongen erbjuder vi er konferens helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot Stockholms inlopp. Egen matsal och boende i eget hus. Specialerbjudande just nu!
Avskild konferens på Lidingö med utsikt över Stockholms inlopp

Avskild dygnskonferens

Dygnskonferens är vårt ordinarie helpensionspaket som gäller veckans alla dagar. Konferens i eget hus eller på egen våning, boende i eget hus samt alla måltider serverade i egen matsal.

Konferens på segelbåt i Stockholms skärgård

Segla med FLYT

Med vår splitter nya Arcona 465 Performence/Cruiser, FLYT Stockholm, erbjuder vi dagseglatser för upp till 8 personer. Den perfekta platsen för ostörda möten. Stressfritt. Friskt. Miljövänligt. Avskilt.

Högberga Gård Herrgården

Hyr hela herrgården

Mi casa es su casa!  Visst kan ni hyra hela herrgården för ett möte i exklusiv avskildhet under ett dygn. Nu till extra bra pris!

Konferenspaket All Inclusive

Privat dagkonferens

En dagkonferens passar er som vill ha ett effektivt möte över dagen - i egen byggnad - och få era måltider serverade i egen matsal. Tips! Vi bjuder på transport om ni väljer att komma i samlad trupp från arbetet och tillbaka.

Digitalt möte med logitech meetup

Digital MeetUp

Träffas tillsammans på distans. Här erbjuder vi en säker, komplett lösning för livesändning av ert nästa möte med Logitech MeetUp.