Ny köksmästare, konditor och gastronomisk ledare. Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team.
Nu förstärker vi fokus ytterligare på extravaganta mat- och dryckesupplevelser och på att utveckla vår matfilosofi genom en ny köksmästare och en gastronomisk ledare. Samt, för att förhöja känslan, och sockra helhetsupplevelsen lite extra, även en konditor.
Vår nya köksmästaren heter Patrik Jonsson och är en erfaren matkreatör med passion för modern svensk mat; raka, ärliga och kraftfulla smaker. Han kommer senast från Svartinge Golf Club och dessförinnan har han bland annat arbetat på Huvudstad Gård Mat & Möten.
- Jag ser en fantastisk utmaning i att få köket och servicen på Högberga Gård att lyfta ytterligare från en redan hög nivå. Ett av mina främsta mål är att få alla medarbetare att känna sig delaktig, hitta en gemensam riktning och förstås, att ge våra gäster en riktig wow-upplevelse, säger Patrik.
Läs hela pressmeddelandet här »