- Grand slam för Stockholm Culinary Team och vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson.
Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld!
Stockholm Culinary Team tog hem totalsegern i det olympiska mästerskapet i matlagning i Erfurt. Laget fick dessutom guldmedaljer i både Culinary Art och Pastry Art.
Culinary Olympics, med anor från 1896, arrangeras var fjärde år. I år gick de olympiska spelen i Erfurt i Tyskland. Vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson tävlade med Stockholm Culinary Team och det med bästa möjliga resultat. Under tisdagen tog de guldmedaljer i båda sina grenar, Culinary Art och Pastry Art – och på onsdagen kammade de hem totalsegern. Därmed har Högberga en olympisk mästare i köket.
- Jag är väldigt glad över att vara en del av laget och att dessutom få ta tre guldmedaljer tillsammans är helt otroligt, säger Tommy Eriksson.
- Att tävla i matlagning är en stor drivkraft för mig och den här resan, från att jag fick veta att jag kvalificerat mig i laget tills att ha varit med och tagit OS-guld, har utvecklat mig oerhört mycket. Både som en del av ett professionellt team men också som gastronomisk ledare på Högberga Gård.
Och här på Högberga riktar vi de varmaste gratulationerna till hela teamet! Vilken fantastisk insats! Vi är förstås mäkta stolta och imponerade och ser mycket fram emot att fira segern med Tommy när han är tillbaka från Tyskland.
Läs hela pressmeddelandet »