Vårt köksteam fortsätter visa framgångar på tävlingsarenan. I dag blev det officiellt att två av våra unga talangerna i köket, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team. Mot OS!
Magnus Wallin, som till vardags är kock hos oss på Högberga Gård, gjorde lyckad debut på tävlingsarenan i fjol då han tog
silvermedalj Årets Möteskock 2016.
- Det var fantastiskt häftigt att ta medalj där och jag fick verkligen blodad tand att fortsätta tävla. Nu får jag göra det under bästa möjliga förutsättningar, säger han.
Konditor Johanna Rampitsch, som idag driver vårt eget bageri, har sina 22 år till trots lång branscherfarenhet, bland annat från femstjärniga lyxhotellet Imperial i Wien där hon levererat omtalade bakverk till kändiseliten.
- Det är både en stor ära och en utmaning att ta plats i Stockholm Culinary Team. Och det är förstås extra motiverande att kunna dela tävlingserfarenheter med sina kollegor, säger Johanna.
Läs mer i
"Livets Goda" »
Läs mer om vårt kök
här »