Skaldjursweekend vid havet på Högberga Gård vid Stockholms inlopp

Weekend 15 minuter från Stockholm.

Skaldjurs- och champagneweekend

- ​mat från havet smakar bäst vid havet

​Tillfälle: 24 januari samt 28 februari 2020. Utvalda viner från Champagne, utmärkta råvaror och skön stämning. Här bjuds en weekend som verkligen får smaklökarna att dansa. Logga ut och checka in - ett avslappnat dygn vid havet väntar. Varva ner med en drink och tilltugg i baren. Kryp ner i det varma badet. En stund på rummet innan middagen dukas upp i form av en femrätters. Unna er sovmorgon och avrunda sedan er vistelse med en lång frukost ​dagen efter. Allt inramat av kanske Stockholms vackraste havsutsikt.

Till kvällens middag serveras fyra fantastiska champagner med olika karaktärer, stilar och åldrar.​ Middagen avrundas med kaffe och skön musik vid den sprakande brasan i Kinarummet. Baren är öppen​!

Vad ingår?

  • ​Femrätters middag
  • Vinpaket fyra viner
  • Del i dubbelrum
  • Entré Högberga Havsspa
  • Frukostbuffé

Boende och priser

Stora flygeln 2250 kr per person
Lilla flygeln 2350 kr per person
Herrgården 2550 kr per person
Sviten 2850 kr per person

Endast middagsgäster 1350 kr (inkl dryckespaket)​

Priser anges inkl. moms.

Boka weekend

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.Open the time view popup.
Silverram
Skaldjursweekend vid havet på Högberga Gård

Kvällens meny. 

^ Grillade ostron med löjrom, brynt smör, dill och gräslök
^ Råstekt hummer, blomkål, soja
^ Sotad pilgrimsmussla, rotselleri, gräslök, bränd citron
^ Piggvar, purjolök, grillad smörsås, forellrom
^ Vinteräpple, vanilj, mandel, kondenserad mjölk, maräng