Vår världsmästare Johanna!

nov 30, 2018

💥👊​GULD!! GULD!! GULD!! 👊💥

Inte för att skryta men... eller jo, nu skryter vi ordentligt! Vi har en dessertvärldsmästare hos oss, Johanna Rampitsch och Stockholm Culinary Team tog igår hem Culinary World Cup 2018 - segern är vår och GULDET är i rätta händer! Massor av grattis till världens bästa regionala lag!!

Johanna_puff_small 

Det var förstås glädjefnatt på scenen under prisutdelningen!

laget

Vi är såååå otroligt stolta över vår världsmästare och ​glada och imponerade över lagets fantastiska insats 👊

Läs ​pressmeddelandet här »

Mot VM - heja Johanna!

nov 23, 2018

Vinkar av Johanna på Högberga Gård - mot VM med Stockholm Culinary Team

BAAM 💥 Mot Luxemburg ✈️ Mot VM! Efter drygt 18 månaders intensiv träning har det blivit dags att vinka av vår fantastiska konditor Johanna Rampitsch och önska massor av lycka till i Culinary World Cup 2018 ✊✊ Heja Johanna! Heja hela Stockholm Culinary Team 👊✨

Mustaschkampen 2018

nov 10, 2018

Grattis till alla fantastiska pappor på Fars Dag 💖 Vi firar med en fullsatt Fars Dag-brunch den 11 november, där vi skänker 50 % av intäkterna till vår insamling i kampen mot prostatacancer. Vill du vara med?

​Gå in på länken här och var med i vår insamling 🙏

Mustaschkampen 2018
#mustaschkampen2018 

 Mustaschkampen på Högberga Gård

Höst på menyn

nov 02, 2018

Härliga höst 🧡 Hjort, gröna äpplen, pistage och persilja. Nomnom 👌

Höstmeny hjort

Ensam julgran söker...

nov 02, 2018

Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

Julklappsinsamling till behövanda barn på Lidingö

När juletider närmar sig ​dukas vårt hemlagade, traditionella julbord upp och julens dofter breder ut sig i herrgården. Det pyntas, bakas, griljeras, ystas, stoppas, gravas och enligt tradition pryds huset av många vackra julgranar. Den högsta mäter dryga fyra meter. Även i år kommer dessa granar att bli uppsamlingsplats för julklappar till barn som annars riskerar att bli utan. Ett initiativ som blivit stor succé hos oss två år i rad.

- Den som vill bidra köper en julklapp, slår in ett paket och kommer sedan och lämnar den under någon av våra granar. Man kan själv välja vad man vill ge, leksaker eller kläder, men paketet ska ha storleken av en skokartong och på etiketten ska det stå vilken ålder klappen passar och om den är tänkt till en tjej eller kille.

Julklappsinsamlingen sker i nära samarbete med Lidingö Stad som ser till att julklapparna når de familjer som behöver dem. Julklapparna kan lämnas under granarna i herrgården från den 1 december och i samband med att man lämnar sin klapp bjuds det på kaffe och fika.

Högberga ❤️ Missing People

okt 25, 2018

Vissa ord värmer mer än andra. Tusen tack för dessa Missing People och för de beundransvärda insatser ni gör i sökandet efter försvunna personer i hela vårt avlånga land 🙏❤️

" Vi kan inte nog tacka Högberga Gård som med mycket kort varsel välkomnade Missing Peoples jour för en arbetshelg den 19-21 oktober. Det är inte första gången Missing People huserade på Högberga Gård​..."

Läs hela inlägget på Missing Peoples hemsida »

Missing people

Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Nu är vår Inger mötescertifierad

sep 07, 2018

Från innnesäljare till mötesrådgivare till mötesexpert! Vår bästa Inger på Bokningen tog i veckan emot diplomet som certifierad mötesrådgivare efter en utbildning i sex steg. Stort grattis från oss alla! ​Ta chansen att boka er nästa konferens hos Inger vetja; bokning@hogberga.se eller 08-546 46 300.

Certifierad mötesrådgivare

Inger Nordberg; certifierad mötesrådgivare på Högberga Gård.

- Nu är jag ännu bättre på att tillsammans med kund skapa det allra BÄSTA mötet. Genom tydligare behovsanalys, genom att lyssna på ett nytt sätt, genom att tillsammans med kunden verkligen fastställa syftet och målet med mötet och därmed föreslå den bästa lösningen.

- För mig är varje kund unik, varje samtal, varje möte, varje syfte. Jag har verkligen världens roligaste jobb på många sätt. Att bygga långsiktiga relationer med våra kunder är en av mina stora passioner, säger Inger.

Nytt vin coming up

aug 06, 2018

För den som väntar på något GOTT från våra vinmakare i Högberga Vinfabrik. Den 1 september lanseras våra nya viner Arne och Lajla, som kopierar förebilden Ornelaia. Dessutom släpps ​Högberga San 2014 lagrad på svensk ek. Alla med ny utformning på etiketten. HUMLAN som inte kan flyga.

Vin från Högberga Vinfabrik

Samtliga tre nya viner finns i Systembolagets beställningssortiment från den 1 september och som vanligt i ordinarie sortiment på Lidingö. Självklart serverar vi även dessa godingar hos oss på Högberga Gård. Till maten, i baren eller kanske en unik vinprovning i Vinfabriken.

Högberga Arne; 2015, Cabernet Savignon, Merlot, Petit Verdot & Sangiovese
Högberga Lajla; 2015, Petit Verdot, Merlot & Sangiovese
Högberga San, 2014, 100 % Sangiovese lagrad på Svensk ek. Ett vin som mår mycket bra av att vila sig i form.

Vinmakare i Högberga Vinfabrik
Våra härliga vinmakare Per, Johan & Johan gör alltid så GOTT de kan.

Vattenverket - Högberga Bakficka öppnar!

jul 30, 2018

Servering på Vattenverket vid Kottlasjön - ölkafé på Lidingö

Tjohoo nu är det nära! Den 10 augusti öppnar vi upp vår sköna bakficka; Vattenverket vid Kottlasjön. Kom gärna förbi med familj och vänner! Njut av nybryggt kaffe från Gåshagas egna rosteri på Lidingö, sju sorters kakor, Tommys smarriga smörgås med oxbringa, en nybryggd lager på terrassen eller ett glas kall rosé… Varmt välkommen! Öppet fre-sön 11-16. Året runt. Övriga tider öppnar vi upp för festligheter och konferenser i avskildhet (förbokning; info@vattenverket.se).

Kaffe serverat på terrassen på Vattenverket vid Kottlasjön

Lekstuga vid Vattenverket Kottlasjön

Rosévin vid Vattenverket

10 aug-26 aug håller vi öppet onsdag - söndag 11-16.

Ölen skummar för fullt på Lidingös nya mikrobryggeri - under söndagen finns ölmakare Martin Klefelt på plats och berättar gärna mer för den nyfikne.

Om Vattenverket - Högberga Bakficka
Vattenverket är ett schysst ölkafé med äkta hantverksprägel beläget mitt i blåbärsskogen vid Kottlasjön på Lidingö. Här kan man droppa förbi på solokvist, ta med hela familjen eller kompisgänget. Fika på sju sorters kakor, käka mustiga långkok, prova mikrobryggd lager. Hänga på bryggan på sommaren, åka skridskor på vintern. Maten är vällagad, stämningen skön och dörren alltid öppen för spontanitet. Här finns också rum för möten i exklusiv avskildhet och alla möjliga festligheter och finurligheter.

Kontantfritt Kafé Vattenverket vid Kottlasjön

Vi är ett kontantfritt ölkafé så här betalar du enkelt med kort eller swish.

Läs mer på Vattenverkets egen hemsida http://vattenverket.se/ eller följ oss på
Vattenverkets egen facebook-sida och Instagram @vattenverket_kottlasjon för senaste nytt!

ÅFOR på första parkett

jul 06, 2018

Söndagen den 1 juli; ÅF Offshore Race 2018. Och vår segelbåt FLYT Stockholm guppade på startlinjen kl 12.20. På klippan som bär Högberga Gård samlades 130 kunder för att tillsammans med oss heja fram vår skönhet i racet. Sol, vind och Schaffer, vilken underbar dag!

FLYT Stockholm i ÅF Offshore Race

Med full vind i seglen gled hon så vackert och stabilt förbi oss...

Publik som hejar fram FLYT Stockholm i ÅFOR2018
Heja FLYT!!

Banderoll på berget på Högberga Gård
Tror ingen missade vår lilla banderoll ;-)

Janne Schaffer och Moa Lignell

Skön underhållning av Janne Schaffer med band och gästartist; på bild, Moa Lignell.

Segelbåtar i Stockholms inlopp

​Det bjöds ett spektakulärt skådespel i Stockholms inlopp.

Tina häller champagne

Vår Tina såg till att inga strupar var torra...

njutsikt över stockholms inlopp

Njutsikt...

Team FLYT inför gotland runt starten

Team FLYT, innan start. Besättning: Lars Billström, Micke Olesen, Ulf Camitz, Joakim Langner, Christian Tingström, Mikael Fallsjö, Tanja Askrabic, Johan Stolpe, Patrick Brandin och Adam Hemlin-Billström.

Många erfarna, kompetenta seglare och några nybörjare.

Tillsammans seglade de tävlingens 350 distans på snabba 47 timmar. Fartrekord under racet; 23,2 knop. Femte båt in över mållinjen i Sandhamn, sjätte plats i SRS A-klassen och 13e plats i totalen. Wow!!! Vilken prestation! 237 båtar deltog i racet, 46 bröt.

Sol, vind och Schaffer. Vilken underbar dag!

Och så en hälsning från Gotlands hav...

Nobelt besök

jun 19, 2018

Högberga Gårds byggherre Klas Fåhraeus var vida känd i Sverige för sin stora anrika konstsamling här.
Men det fanns också en annan medlem i familjen som vi med stolthet även vill berätta om,
han var med om att göra en revolutionerande upptäckt för världen.

Den 15 oktober 1888 blev Klas och hans fru Olga föräldrar till en liten pojke vid namn Robin Fåhraeus. Han växte upp och till skillnad från sin far så fullföljde han sina utbildningar exemplariskt. Han blev Medicine Professor och patolog vid Uppsala Universitet och 1921 beskrev Robin den nya upptäckten gällande blodsänkan i sin doktorsavhandling, vilket fick stor betydelse inom den medicinska diagnostiken. Han bedrev forskning inom hematologin i många år och publicerade ett flertal artiklar.

Robin Fåhraeus var nominerad till Nobelpriset flera gånger, men lyckades tyvärr aldrig få det. Men idag tror jag att Robin tittar ner på sitt föräldrahem med ett leende, vi har nämligen en eminent gäst här på Högberga som jag tror Robin skulle varit intresserad av att lyssna på. Det är självaste nobelpristagaren Frank Wilczek som
år 2004 fick Nobelpriset tillsammans med två kollegor för upptäckten av
asymptotisk frihet i teorin för den starka växelverkan.

Frank Wilczek

Frank Wilczek är professor vid Massachusetts Institue of Technology i USA, men sedan 2016 är han anlitad av Stockholms Universitet för en 10-årsperiod på Fysikum och till vårt Högberga Gård har han nu bjudit in studenter från hela världen för att dela med sig av sina enorma kunskaper och vi är så glada att ha huset helt fullt,
en hel vecka, med så mycket kunskap och passion.

/Inger

Copper Skillet 2018

jun 18, 2018

Nu är det en dag kvar till den spännande uttagningstävlingen Copper Skillet. Vem av kockarna från de svenska IACC anläggningarna får representera Sverige i den europeiska finalen i Lissabon i oktober?

Med i tävlingen är två av våra fantastiska kockar. Allt ljus på Gustav och Magnus!!

Gustav och Magnus från Högberga Gård tävlar i Copper Skillet 2018

Gustav Vilander, 19 år, är vår yngsta kock och tävlar i juniorklassen. Trots sin ringa ålder har han en del tävlingserfarenhet. Bland annat plockade han med sitt team under utbildningen hem en bronsmedalj i Gymnasie-SM. Imorgon håller vi alla tummar för vår Gustav! Och såklart är vi på plats och hejar.

Förra året var det ju vår Victor som tog hem segern i juniorklassen och fick representera
Sverige i den europeiska uttagningen i London.

I seniorklassen tävlar vår härliga Magnus Wallin. Han har varit med förut. Både i Copper Skillet och andra tävlingar. När Årets Möteskock 2016 avslutades stod ​vår Mange som silvermedaljör och idag är han med i Stockholm Culinary Team där uppladdningen inför VM pågår som bäst. Stort lycka till imorgon Mange!

Ja, stort lycka till önskar vi er båda!

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018

jun 13, 2018

​Oj vad vi är stolta och glada över att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018.
Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!
Tack för att ni är med och utvecklar oss i rätt riktning!

Trip Advisor

Utmärkelsen Certificate of Excellence tar hänsyn till antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella de är. Omdömena har skickats in av resenärer på TripAdvisor under en period på tolv månader. För att kvalificera sig för utmärkelsen måste företagen bibehålla ett genomsnittligt TripAdvisor-betyg på minst fyra av fem, ha en särskild mängd omdömen och ha funnits med på TripAdvisor i minst 12 månader.

Smaka på Stockholm

jun 05, 2018
Smaka på Stockholm - en av världens största matfestivaler. I Kungsträdgården möts några av Sveriges främsta kockar i Kockduellen. Vår unga, talangfulla konditor, Johanna Rampitsch, är med och går upp på Stora scenen, imorgon, onsdag kl 15.00. I duellen möter hon tävlingskollegan (i Stockholm Culinary Team) Danna Vu. Vi är på plats. Kom gärna förbi och heja! Passa på att njut av god mat, skön musik och härlig Nationaldagsstämning.

Johanna Rampitsch i Stockholm Culinary Team

Heja Johanna!!

VD-blogg om Vattenverket

maj 23, 2018

Hej Högbergavänner!

För drygt 4 år sedan ringde jag upp dåvarande näringslivschefen på Lidingö Stad, med frågan om jag och min familj fick köpa eller hyra Vattenverket vid Kottlasjön för att bo där. Hon skrattade till och sa; nej och de får inte de andra hundratals som frågar samma fråga heller. Nåväl, några månader senare frågade hon på ett möte i näringslivskommittén om jag hade några kommersiella idéer för huset. ​Ivrigt for jag hem och började fundera. Basen blev helgöppet kafé, konferens och festlokal samt ett ölbryggeri - och inom dessa ramar kan vi hitta på många olika saker som vi som vanligt gärna utvecklar tillsammans med er gäster.

Vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö

Nu är bryggeriet på plats, kök och bardisk är byggt och vi kommer att bedriva kafé, butik, konferens, skridskovärmestuga, festverksamhet – ja, skönt häng helt enkelt. Vi har lekplats för barn, hundrastgård, altan mot vattnet, badbrygga, mysiga fikarum, festlig bar och trevlig trädgård. Miljön är sagolik, en oas i hjärtat av Lidingö med naturens närhet i form av vatten och skog nästan inne i huset.

Terrassen på Vattenverket vid Kottlasjön

Vi står redo att öppna förutom lite markarbeten som blivit försenade p g a större sanering runt huset från tidigare verksamhet och vi inväntar även leverans av mer elkraft. Detta har gjort att vi nu tagit beslutet att öppna i augusti i full fart istället för den smygöppning vi hade planerat nu innan sommaren.

Vi ser mycket fram att hälsa er välkomna ​efter semestern men hör gärna av er redan nu om ni vill boka konferens eller fest under hösten, vi har redan bra tryck på det! Vi nås på info@vattenverket.se.

//Johan

Inbjudan till gratis frukostföreläsning

apr 26, 2018

Har du en dröm du vill förverkliga men vet inte riktigt hur? Trånar du efter konkreta tips och verktyg för att nå dina uppsatta mål? Då ska du komma och lyssna till författaren och världens ledande ABBA-expert Carl Magnus Palm som tillsammans med podcastproducenten Lars Carlén ger dig just detta. Verktygen. Och inspiration.

Fredagen den 4 maj bjuds det på frukost och föreläsningen "Få det gjort - Våga skapa skräp!" Helt kostnadsfritt!!

Terrass vid havet på Lidingö vid Stockholms inlopp
Passa på och njut en frukost på sommarterrassen.

Om föreläsningen "Få det gjort";
Du sitter med en arbetsuppgift som det av någon anledning känns motigt att ta itu med. Klockan tickar och det har plötsligt gått en timme utan att något vettigt har blivit gjort. Och ännu en timme…

Du har en dröm som du så gärna skulle vilja förverkliga, men du förlamas av självtvivel –
”inte kan väl jag göra det här…?”

Känner du igen dig? Det gör vi också!

Men det finns knep att ta sig runt det hela. I föreläsningen Våga skapa skräp! Hur leken och myrstegen hjälper dig att få det gjort ger vi dig några verktyg baserade på våra personliga erfarenheter från ett yrkesliv där vi inte har haft något annat val än att se till att få saker gjorda. Vilka är utmaningarna och hur tar man sig runt dem? Vilka metoder som används av många framgångsrika företag fungerar även för oss som individer? Varför är det viktigt att våga skapa skräp? Kan man verkligen åstadkomma något av värde genom att ta små steg vid många olika tillfällen?
Vad har leken för plats i ett seriöst arbete?

Vi ger dig svar på de frågorna och framför allt konkreta tips och verktyg för att nå dina mål. Våra råd utgår från vardagliga och autentiska erfarenheter – det här är inget vi enbart har läst om i en bok, utan metoder som vi faktiskt har använt oss av för att nå de mål vi har satt upp. Vi är inte perfekta: med humor och självdistans delar vi med oss av tillfällen då vi själva har snubblat till men sedan lyckats resa oss igen.

Föreläsare

Om Lars och Carl Magnus;
Lars Carlén är reportern och podcastproducenten som tänker bli universums främste podexpert. Han vill bidra till att fler ska få större nytta och glädje av podcast. Han har vana av att intervjua välkända personer inom näringslivet, politiken och konsten och har skrivit artiklar, reportage och böcker.
Han är producent för flera poddar.

Carl Magnus Palm har genom enträget researcharbete byggt upp en verksamhet som världens ledande ABBA-expert och är författare till åtta böcker om gruppen. I dag försörjer han sig huvudsakligen på att veta mycket om ABBA och konsulteras ibland av medlemmarna själva när de inte minns detaljerna från karriären.

Förbered dig på en inspirerande förmiddag fredagen den 4 maj kl 08.30-10.00.

Vi bjuder på ​enklare frukost från kl 07.45 och vi visar gärna runt på Högberga Gård och
Högbera Vinfabrik direkt efter.

Mycket begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller! Anmälan skickas till bokning@hogberga.se.
Ange även om du vill ha frukost samt om du vill ta en rundtur tillsammans med oss i
direkt anslutning till föreläsningen; ca 10.00-10.30.

FLYT Stockholm

apr 23, 2018

Baam! Vilken lycka! Vilket flyt!! Vi har blivit med segelbåt. En helt nybyggt Arcona 465
Performance/Cruiser i kolfiber vid namn FLYT Stockholm.

Segelbåt Arcona 465 i Stockholms inlopp
Denna bedårande skönhet beräknas glida in i Stockholms skärgård i mitten av maj och kan bokas
hos oss på Högberga från och med 1 juni.

Segelbåt Arcona 465 - Charter Stockholm

FLYT Stockholm, gör det möjligt att kombinera förstklassig segling i skärgården med en dygnskonferens i exklusiv avskildhet med ständig havskuliss. Först en heldag på vågorna och därefter möte i eget hus på klippan.
Eller tvärtom. Läs mer »

Segelbåt Arcona 465

Om FLYT Stockholm:

Modell: Arcona 465
Byggår: 2018 i Uddevalla
Längd: 14,09
Bredd: 4,24
Djup: 2,50
Masthöjd: 22.2 m
Storsegel: 74,7 kvm
Spinnaker: 195 kvm
Fock: 54,4 kvm
Vikt: 9550 kg
Tävlingar 2018; ÅF Offshore Race (Gotland Runt) samt Hyundai Cup

VD-blogg

apr 11, 2018

Hej igen Högbergavänner!

I skrivande stund lyser solen sina varmaste strålar hittills i år – grymt vacker just nu
när solen går ner över Stockholms siluett.

Havsspa på högberga gård vid stockholms inlopp

Våren innebär även att det kommer ännu fler gäster till oss när konferenser och weekends får sällskap av bröllop och trädgården bjuder in till utomhussittningar vid brunchen så det är minst sagt full fart
som väntar nu vilket vi tycker är fantastiskt kul.

Apropå kul så känner jag mig extra nöjd över årets aprilskämt med ”Högberga Vinbana” Även om det var många som avslöjade oss direkt var det många år sen jag fick så mycket peppande meddelanden om hur bra vi är och lite senare bitska kommentarer om att man inte får luras så. Men det får man, tycker jag,
och vi kommer göra det igen…..

Högberga Vinbana - Linbana över havet
Högberga Vinbana tar kollektivtrafiken till nya höjder - Läs vårt lilla aprilskämt i pressmeddelandet här »

Det var också mycket roligt att Göran Adléns föreläsning och liveinspelning blev så lyckad senast, tack till er som bidrog till detta. Vi kommer ​bjuda in till fler tillfällen att ses längre fram. ​Redan fredagen 4 maj har du möjlighet att lyssna till fantastiska Lars Carlén och Carl Magnus Palm då vi tillsammans med dem bjuder in till ett gratis frukostseminarium. Inte missa!


Se Görans liveföreläsning från Högberga här.

Nu ligger dock vårt största fokus på öppningen av Vattenverket - Högberga Bakficka. Mottagandet vid pressreleasen känns fantastisk och platsen är helt magisk så jag ser fram emot att se er som konferensgäster i veckorna eller kafégäster på helgerna och varför inte i kombination med ett besök i Lidingö Bryggeri.

Johan Hjort vid Vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö - Högberga Bakficka

Som vanligt är det bara att höra av sig till mig på tel, mail eller med ett besök om ni vill ha min hjälp med möten eller kanske ge oss tips om utveckling. Njut av våren så syns vi!

// Johan

Öppen "Vinmakare för en dag"

apr 08, 2018

28 april och 9 juni öppnar Högberga Vinfabrik upp för en öppen "Vinmakare för en dag". En givande och rolig aktivitet för er som vill ha lite mer upplevelse än en vanlig vinprovning.

Vinprovning i Vinfabriken

Under denna aktivitet får ni lära er de tre druvorna Sangiovese, Cabernet Sauvignon samt Merlot. Våra vinmakare guidar er genom de två välkända vinblend Bordeaux- och den nya Chiantiblend.
Efter detta får ni fritt skapa ert eget vin.

Pris 895 kr. Allt detta ingår:

  • Guidad tur, ca 1 timme - hur vi gör vin på röda vindruvor vi själva plockat i Toscana.
  • Smaka på vin i produktion direkt cistern och ur ekfat.
  • Vinblend - Du utgår från tre druvrena viner, Merlot, Cabernet Sauvignon samt Sangiovese och skapar ditt unika vin.
  • Vi tappar sedan upp dina unika vinflaskor.
  • Vinerna hämtas ut på Systembolaget, Lidingö, Norra Stationsgatan eller Globen/Slakthusområdet.
  • Etiketten skapar du själv med mallar från oss och sätter på hemma.
  • Italiensk delikatesstallrik, tre chark, tre ostar, en pastasallad på pesto och bröd – man blir mätt.
  • Till maten provar du tre av våra viner som finns på Systembolaget.

Vinprovning i Vinfabriken

Aktiviteten börjar kl 12.00 och pågår 3-4 timmar.

Anmälan gör du här »
Ange i ämnesraden om det gäller 28 april eller 9 juni.

Vinmakare i Toscana

Våra härliga vinmakare Per Hallgren, Johan Hjort och Johan Zälle gör alltid "så GOTT de kan".

/Tanja

Äntligen! Högberga Vinbana på plats!

apr 01, 2018

Alltså känslan idag. När det omöjliga visar sig vara möjligt. Känslan!!! Saknar egentligen ord. Äääntligen är nämligen vår nya Vinbana på plats och vi kan därmed erbjuda våra gäster unika, hisnande och miljövänliga transporter (och möten) högt ovan havet som börjar i Nacka, går upp på 70 meters höjd och slutar med en skjuts rakt över till klippan och Högberga Gård.

Högberga Vinbana - Linbana över havet

Läs hela pressmeddelandet här »