The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Konferensaktiviteter

Företagsaktiviteter

"Vi är så bra tillsammans."

”Vi är så bra tillsammans”

Företagsaktiviteter

Lugna, avkopplande stunder i relaxen, ett besök med provsmakning i Sveriges första toscanska vinfabrik eller laga mat tillsammans med våra skickliga kockar i Högberga Matstudio. Tavelmålning på terrassen eller i konstgalleriet, en fartfylld tur med RIB-båt ut till skärgårdens klippor för att möta sälar, Ett parti biljard, boule eller bad och  bastu med strålande havsutsikt.  Valmöjligheterna är många. Fråga oss om tips och råd hur ni når just ert syfte.

Företagsaktivitet vid konferens. Högberga Havs-SPA.

Högberga Havs-SPA

I vårt Hav-SPA kan upp till 40 personer samtidigt njuta av varm utomhuskälla, jacuzzi, bastu, kallbad och relax med strålande havsutsikt.

Yoga

Yoga med njutsikt

Harmoni mellan kropp och själ är grunden till ett friskt och välmående liv. Att ge denna gåva till sina medarbetare är en kärlekshandling i sig.

Företagsaktivitet - Matlagning med Kock i Högberga Matstudio

Matlagning med kock

Välkommen in i Högberga Matstudio. Här kan upp till 15 personer laga mat tillsammans med våra skickliga kockar. Ni kan välja att tillreda en trerätters gourmetmiddag som ni sedan tillsammans avnjuter. Eller kanske vill ni lära er att göra korv från grunden. Få tips om hur ni lyckas med grillningen. Eller hur man imponerar med plockmat till olika mingeltillställningar.

Vinfabriken

Winebuilding

Det här är en helt unik, givande och rolig aktivitet för er som önskar något mer än en ovanlig vinprovning. Vinmakeri och teambuilding i ett.

Ölprovning

Ölprovning de luxe – Signerat Jankopodden

Varmt välkomna till en ölprovning utöver det vanliga tillsammans med Jan-Erik “Janko” Svensson, Sveriges ledande ölexpert och moderatorn Peter Axelsson, mångårig programledare på SVT.

Gym Fitness

Gym

Här på Högberga Gård finns ett fullt utrustat gym som du fritt kan nyttja under din vistelse. I anslutning till gymmet finns rymliga omklädningsrum dam/herr, duschar samt bastu.

Teambuilding Konferens

Teambuilding

Här finns massor av olika aktiviteter som syftar till att bygga framgångsrika team.

Vinprovning i vinfabriken

Vinprovning i vinfabriken

Sveriges första och enda toscanska vinfabrik finns hos oss på Högberga Gård. Upplev Högberga Vinfabrik och följ med på kulinarisk resa från Toscana till Lidingö. Det bjuds på besök i vinfabriken där ni får en inblick i hur allt hänger ihop och vi smakar självklart av vårt eget vin.

Säl-safari

Natur och äventyr

Mästarnas Mästare, Sälsafari eller MTB-Quiz. Passa på att upplev den storslagna naturen och skärgården vid ditt nästa besök.

Musik och nöje

Musik och nöje

​Musikfrågesport, en trubadur till kaffet, lounge-DJ eller en riktigt het artist. ​Önska ni så ordnar vi.