The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Högberga Havs-SPA

Boka konferens

Vi garanterar en offert inom en timme!

Boka konferens

Har vi ledigt? Fyll i dina uppgifter i formuläret och vi garanterar dig svar inom en timme (09.00-17.00). Du når oss också på telefon; 08-546 46 300, på [email protected] eller på chatten här på hemsidan. Väl mött!

*” anger obligatoriska fält

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom en timme (09.00-17.00).

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Havs-terrass

”Andas in den friska havsluften”

Extra MötesVagans

Härifrån ser Globen ut precis som vanligt. Skillnaden är att det är alldeles tyst. Det enda som möjligtvis hörs är vindens sus i trädkronorna. Utanför ditt fönster glider de kolossala färjorna förbi. Alldeles ljudlöst. Miljön på Högberga Gård är som gjord för viktiga beslut och ger lite perspektiv på tillvaron.
Vi kallar det Extra KonferensVagans.

Konferenslokal Utsikten

”Allt för stora och små möten”

Bildgalleri.

Upplev delar av Högberga Gård i bild. Titta närmare på våra mötesrum, utsikten, mötesmiljöer och de sköna omgivningarna.​

Konferens i eget hus

Konferens i eget hus

I Paviljongen erbjuder vi er konferens helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot Stockholms inlopp. Specialerbjudande just nu!

Konferens all inclusive

Konferens All Inclusive

Boka en konferens där allt ingår under ett dygn. ​Här är allt redan paketerat och ordnat till det bästa. Till ett extra förmånligt pris.

Högberga Gård

Herrgårdskonferens

Boka en herrgårdskonferens och upplev ett möte i 1:a klass. Vid herrgårdskonferens utspelar sig hela er vistelse inne i herrgården.