Konferenshotell Högberga med utsikt över Stockholms inlopp

Konferens

Historisk mötesplats för livsnjutare sedan 1911

Konferens & Möte 15 minuter från Stockholm.

Konferens

Härifrån ser Globen ut precis som vanligt. Skillnaden är att det är alldeles tyst. Det enda som möjligtvis hörs är vindens sus i trädkronorna. Utanför ditt fönster glider de kolossala färjorna förbi. Alldeles ljudlöst.
Miljön på Högberga Gård är som gjord för viktiga beslut och ger lite perspektiv på tillvaron.
Vi kallar det Extra KonferensVagans.

Våra konferenslokaler

Konferenslokal med havsutsikt över Stockholms inlopp

Konferenserbjudanden

​Möte i exklusiv avskildhet, säljkonferens eller utbildning. Workshop, julbord med kollegorna eller styrelsemöte. Här finner du aktuella konferenserbjudande för ert nästa möte.

Terrass till konferenshus vid havet med utsikt över Stockholms inlopp

Konferens i eget hus

I Paviljongen erbjuder vi er konferens helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot Stockholms inlopp. Specialerbjudande just nu!
Herrgårdskonferens vid havet och Stockholms inlopp

Herrgårdskonferens

Boka en herrgårdskonferens och upplev ett möte i 1:a klass. Vid herrgårdskonferens utspelar sig hela er vistelse inne i herrgården.

Högberga Gård

Helgmöte med guldkant

Konferens på helgen? Hos oss ingår alltid en femrätters middag och provsmakning av vårt eget vin från Högberga Vinfabrik.

Konferens ute

Aktiviteter

Att umgås och göra saker tillsammans med kollegorna stärker relationerna i företaget. Det ökar sammanhållningen och förbättrar också kommunikationen. Hela mötet brukar blir så mycket bättre när man satsat på ett välbehövligt avbrott i konferensen. ​Låt oss föreslå några aktiviteter här.

Till våra aktiviteter

Spa-pool vid havet och Stockholms inlopp

​Svenska Möten

Högberga Gård är utvald och stolt medlem av Svenska Möten. Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Högberga Gård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Högberga Gård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.
Läs mer på www.svenskamoten.se.

Svenska Möten - Utvalda konferensanläggningar

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten

Mötesmodeller

Deltagarhantering

Vid större möten och event är det mycket att tänka på. Vi avlastar er gärna genom att ta hand om allt från utskick av inbjudningar, verktyg för deltagarregistrering till skräddarsydd webbsida för ert arrangemang. Ni väljer förstås själva hur mycket eller lite hjälp ni vill ha. I samarbete med Svenska Möten erbjuder vi;​

Digital plattform

  • Skräddarsydd hemsida
  • Utskick av inbjudan
  • Verktyg för registrering

Registrering

  • Deltagarregistrering på plats
  • Hantering av namnbrickor
  • Kommunikation med deltagarna innan, under och efter mötet

Uppföljning

  • Återkoppling från samtliga deltagare
  • Sammanställning
  • Rapportering
Silverram
Namnlöst-1

Bildgalleri.

Upplev delar av Högberga Gård i bild. Titta närmare på våra mötesrum, utsikten, mötesmiljöer och de sköna omgivningarna.