The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Konferens Stockholm

Konferens

Historisk mötesplats för livsnjutare sedan 1911

Extra MötesVagans

Konferens vid havet

Härifrån ser Globen ut precis som vanligt. Skillnaden är att det är alldeles tyst. Det enda som möjligtvis hörs är vindens sus i trädkronorna. Utanför ditt fönster glider de kolossala färjorna förbi. Alldeles ljudlöst. Miljön på Högberga Gård är som gjord för viktiga beslut och ger lite perspektiv på tillvaron.
Vi kallar det Extra MötesVagans.

Konferens vid Stockholms inlopp

Mötesnavet vid innanhavet

Konferenslokaler

Åtta konferensrum, en egen Paviljong med havsterrass eller ett möte ute i det gröna sköna.
Här är allt möjligt
möjligt.

Låt havet inspirera! I alla våra mötesrum bjuds det på strålande utsikt och från loungerna finns utgång till balkong eller terrass på första havsparkett.

Offert inom 1 h!

Konferenserbjudanden

Konferens Stockholm

Konferens i eget hus

I Paviljongen erbjuder vi er konferens helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot Stockholms inlopp. Specialerbjudande just nu!

Konferens all inclusive

Konferens All Inclusive

Boka en konferens där allt ingår under ett dygn. ​Här är allt redan paketerat och ordnat till det bästa. Till ett extra förmånligt pris.

Högberga Gård

Herrgårdskonferens

Boka en herrgårdskonferens och upplev ett möte i 1:a klass. Vid herrgårdskonferens utspelar sig hela er vistelse inne i herrgården.

Havs-terrass

Svindlande möjligheter

Konferenspaket

Möte i exklusiv avskildhet, säljkonferens eller utbildning. Workshop, julbord med kollegorna eller styrelsemöte. Här finner du alla konferenserbjudande för ert nästa lyckade möte.

Konferensaktiviteter

”Vi är så bra tillsammans.”

Aktiviteter

Att umgås och göra saker tillsammans med kollegorna stärker relationerna i företaget. Det ökar sammanhållningen och förbättrar också kommunikationen. Hela mötet brukar blir så mycket bättre när man satsat på ett välbehövligt avbrott i konferensen.

Högberga Konferens & HerrgårdSvenska Möten Sigill

Utvald och stolt medlem av

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Högberga Gård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Våra innesäljare, Inger och Aurore, är certifierade mötesrådgivare. Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att våra medarbetare har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser.

Högberga Havs-SPASäkerhetscertifierat hotell

För din trygghet

Säkerhetscertifierat konferenshotell

Detta sigill bekräftar att denna mötesanläggning under det senaste året har genomfört samtliga moment i Svenska Mötens säkerhetscertifiering. Svenska Mötens utvalda anläggningar som uppfyller samtliga säkerhetskrav får använda detta sigill.

Vi är utvalda av Svenska Möten och uppfyller deras högt satta krav för säkerhet och får därför använda detta säkerhetssigill.

Låt oss hjälpa lite till!

Deltagarhantering

Vid större konferenser och event är det mycket att tänka på. Vi avlastar er gärna genom att ta hand om allt från utskick av inbjudningar, verktyg för deltagarregistrering till skräddarsydd webbsida för ert arrangemang. Ni väljer förstås själva hur mycket eller lite hjälp ni vill ha.
I samarbete med Svenska Möten erbjuder vi;​

Digital plattform

  • Skräddarsydd hemsida
  • Utskick av inbjudan
  • Verktyg för registrering

Registrering

  • Deltagarregistrering på plats
  • Hantering av namnbrickor
  • Kommunikation med deltagarna innan, under och efter mötet

Uppföljning

  • Återkoppling från samtliga deltagare
  • Sammanställning
  • Rapportering
bild

”Ibland säger en bild mer än tusen ord”

Bildgalleri.

Upplev delar av Högberga Gård i bild. Titta närmare på våra mötesrum, utsikten, mötesmiljöer och de sköna omgivningarna.​