The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Hotellrum Stockholm

Hotellet

Historisk drömplats för sjusovare sedan 1911

”Drömläge”

Hotellrum

På Högberga Gård sover du gott i något av våra 67 skönt inredda gästrum. Samtliga hotellrum är stora, ljusa och rogivande, alla med sin egen historia. I huvudbyggnaden och i Lilla flygeln är möblerna designade av Carl Westman, en pionjär inom nationalromantiken, medan rummen i Stora flygeln är av modernare karaktär.

Hotellrum herrgården

Hotellrum Herrgården

I herrgården finner du 15 hotellrum med drömläge fördelat på en svit, 13 dubbel- och ett enkelrum. Här bjuds högt i tak, fri Wifi och strålande utsikt över havet.

Hotellrum Lidingö

Hotellrum i Lilla Flygeln

I Lilla flygeln finner du sju rum fördelade på sex dubbel- och ett Queensize-rum. Möblerna här är designade av Carl Westman, en pionjär inom nationalromantiken.

Hotellrum Flygel

Hotellrum i Stora Flygeln

Stora flygeln rymmer 45 hotellrum, varav 13 dubbel- och 32 enkelrum. På samtliga hotellrum finner du kaklade badrum, hårtork, TV och fri Wifi.

Badrum

Badrummen

Samtliga hotellrum har kaklade badrum med dusch och wc. Här finner du schampo, balsam, tvål och lotion från Emha (100 % veganskt / ekologiskt).

Alla rum har fri Wifi via fiber 1000/1000, kaklade badrum, hårtork och TV.
Schampo, balsam, tvål och lotion från Emha (100 % veganskt / ekologiskt) finns på ditt rum.

Högberga Havs-SPASäkerhetscertifierat hotell

För din trygghet

Säkerhetscertifierat hotell

Detta sigill bekräftar att detta hotell under det senaste året har genomfört samtliga moment i Svenska Mötens säkerhetscertifiering. För att du ska känna dig trygg när du bokar ett möte har Svenska Möten en säkerhetscertifiering. Svenska Mötens utvalda anläggningar som uppfyller samtliga säkerhetskrav får använda detta sigill.

Vi är utvalda av Svenska Möten och uppfyller deras högt satta krav för säkerhet och får därför använda detta säkerhetssigill.

bild

”En dag att minnas alla dagar”

Bildgalleri.

Upplev delar av Högberga Gård i bild. Titta närmare på; hotellrummen, matsalar, utsikten, SPA-avdelningen och de sköna omgivningarna.