The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Högberga Havs-SPA

Jobba med oss!

Vill du spendera dina dagar i underbar miljö mellan himmel och hav?

Högberga Havs-SPA

Jobba med njutsikt

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna, engagerade personer som brinner för service, älskar mötet med människor och har en fäbless för högklassig mat och dryck. Här jobbar vi nära varandra mot gemensamma mål i en underbar miljö mellan himmel och hav.

Spontanansökningar skickas till; [email protected].

Hos oss är kvalitet, högt tempo ihop med en skön stämning några av hörnstenarna. I veckorna tar vi hand om våra härliga konferensgäster och på helgerna är det bröllops- fest- SPA- och weekendgäster som livsnjuter hos oss. ​

100% tillsvidare, dag/kväll/helg

Receptionist

Älskar du att göra ett förstklassigt första intryck? Och är välkommen det vackraste ord du vet? Har du gått hotell- och restaurangskola eller jobbat på hotell ett par år? Skulle du gilla att spendera dina dagar i underbar miljö, mellan himmel och hav? Då kan det vara dig vi söker!

Tillsammans med kollegorna bjuder du på skönt värdskap och skapar de bästa av världar för våra gäster. Du är en av spindlarna i nätet för såväl gäster som kollegor. Du är lyhörd, närvarande, strukturerad och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder:

^ Positiva kollegor som jobbar mot gemensamma mål i underbar miljö där gästens välmående alltid är i fokus.
^ En trygg och trevlig arbetsmiljö med en fäbless för mat och vin
^ En tillsvidareanställning, 100 %, med 6 månaders provtjänstgöring
^ Tillträde omgående
^ Lön efter överenskommelse

Vi erbjuder: En trygg och trevlig arbetsmiljö på en anläggning med höga ambitioner. Här jobbar vi mot gemensamma mål med härligt positiva kollegor. Vi har även en egen vinfabrik, ett Havs-SPA och ett prisbelönt kök. I veckorna har vi äran att ta hand om konferensgäster från hela världen och på helgerna är det bröllops- weekend- och SPA-gäster som livsnjuter hos oss på herrgården.

Välkommen med din ansökan till receptionschef [email protected]e

Av dig förväntar vi oss:

^ Du har minst 3 års erfarenhet av ​liknande tjänst
^ Verkligen gillar att ge det lilla extra 
^ Du är noggrann, strukturerad och kan prioritera utan att bli stressad
^ Du tycker om att överträffa gästernas förväntningar
^ Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
^ Stort plus om du har erfarenhet av bokningssystemet Hotsoft

Terrassen vid havet

Extra vid behov

Serveringspersonal

Vi söker nu fler talanger i form av extrapersonal till vårt redan färgstarka restaurangteam. Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang är toppen men viktigast för oss är att du har rätt inställning till jobbet – då lär vi dig. Så, är du över 18 år, är en lagspelare med ett brinnande intresse för service? Går du igång på att ge gästen en upplevelse utöver det vanliga?

Tveka då inte att skicka din ansökan till [email protected]

Högberga Havs-SPA

”Ibland säger en bild mer än tusen ord”

Bildgalleri.

Upplev delar av Högberga Gård i bild. Titta närmare på; Galleriet, Kinarummet, Vinfabriken, poolområdet, terrassen, utsikten över havet och Stockholms inlopp, hotellrummen och våra sköna konferens- och mötesrum.