Bröllopsmeny
Aptitretare
- Ostron med schalottenlöksvinäger, tabasco, citron
- Bakad champinjon, bovete, soja, tryffel
- Gurka, forellrom, kålrabbi, dill
- Pumpa, rosépeppar, rostad butternutpumpa
Förrätter
- Broccoli, grön curry, parmesan, marconamandel, forellrom
- Tomat, kålrabbi, blekselleri, vodka, lättrökt gös från Hjälmaren
- Gotlandslinser, picklad lök, dragonmajonäs, rispapper, tartar på biff, örter
Varmrätter
- Sotad spetskål, saltbakad rotselleri, äppelcidervinäger, schalottenlök, kryddstekt hjort, viltsky
- Blomkål, gurka, krasse, citron, algrimmad sejrygg, grillad vitvinssås
- Nattbakad morot, solrosfrön, ättika, dill, kalventrecote, kalvsky
Desserter
- Fläder och päronsorbet, jordgubbskräm, mouss med vanilj och fläder, sallad på jordgubbar
- Choklad, körsbärspannacotta, chokladsockerkaka, körsbärssorbet
- Svartvinbärsmousse, yoghurtglass, nougat