The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Säl-safari

Natur och äventyr

Historisk mötesplats för äventyrare sedan 1911

Säl-safari

Sälsafari

Sälsafari med RIB-båt från Högberga Gård är en av de mest uppskattade aktiviteterna vi har att erbjuda. Den friska fartvinden, närheten till vattnet samt den fantastiska naturen gör denna aktivitet extra minnesvärd. Vi packar fikakorgarna och ger oss ut från Brevikshamn och sätter kursen mot sälkolonierna i de yttre havsbanden. På vägen ut passerar vi innerskärgård och mellanskärgård innan horisonten äntligen öppnar upp sig. Att få se och uppleva sälarna i sin naturliga miljö lämnar ingen opåverkad och har vi tur kan vi även få se havsörn under vår resa.

Tidsåtgång: 3,5 timme
Antal deltagare: Max 84 personer.
Pris: 15 500 kr/RIB + 395 kr/person exkl moms ( 12 passagerare per båt)

Mästarnas Mästare

Mästarnas Mästare 2.0

I denna helt nya version av Mästarnas Mästare har vi skapat en mycket rolig och annorlunda tävling. Fem grenar ska genomföras – alla med olika syften; det är Koncentration, Focus, Psykisk uthållighet, Styrka och Självdisciplin.

Tävlingen inleds med genomgång och peptalk innan allvaret sätter i gång. Allt avslutas med att vi räknar ihop resultaten och korar Mästarnas Mästare!

Tidsåtgång: 2 timmar
Antal deltagare: Max 150 personer
Pris: 4 500 kr + 450 kr / person

Olympiska Spelen

Wintergames / Summergames

Vi inleder spelen med en gemensam ceremoni där vi ställer upp nationsvis och tänder den olympiska elden. Lagkänslan är på topp när vi marscherar med nationsflaggorna och sjunger våra hejaramsor.

Fem olika årstidsanpassade övningar väntar sedan med till exempel Mega-SUP-tävling, Kickbikeskytte, Segwaygames, Bågskytte mm. Spelen avslutas med att vi räknar ihop resultaten och håller en trevlig medaljceremoni.

Tidsåtgång: Ca 2 timmar
Antal deltagare: Max ​150 personer
Pris ex moms: ​5 500 kr + 450 kr / person

Mountainebike

MTB Quiz

Mountainbikes (förkortas MTB’s) uppfanns i Kalifornien på 70-talet. De är gjorda för att cykla i terräng med och under svåra förhållanden. MTB Quiz är för gruppen som önskar frisk luft blandat med ett tävlingsmoment. Här skall man med hjälp av karta och kompass cykla och söka upp ett antal “waypoints” där olika klurigheter och utmaningar väntar.

Tanken är att på ett enkelt men ändå spännande sätt ge deltagarna ett rogivande/skojfriskt arrangemang innehållande​ en stor dos av frisk luft. Det vill säga att när aktiviteten är över, vinnarna har korats och ni pustat ut har man haft en trevlig​ stund tillsammans, skingrat tankarna och hämtat nya krafter.

Personlig utrustning: Oömma kläder anpassade efter väderlek
Vi tillhandahåller: Mountainebike samt hjälm.
Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under ca 1,5 timme
Antal deltagare:​ 10 – 40 personer
Pris exklusive moms: ​Startavgift 4 500:- + 695 kr/person

WinebuildingSäl-safari

Mer att välja

Lugna, avkopplande stunder i relaxen, ett besök med provsmakning i Sveriges första toscanska vinfabrik eller laga mat tillsammans med våra skickliga kockar i matstudion. Tavelmålning på terrassen eller i konstgalleriet, en fartfylld tur med RIB-båt ut till skärgårdens klippor för att möta sälar.