The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Teambuilding Konferens

Teambuilding

Aktiviteter för framgångsrika team

420 sekunder

420 sekunder är en galet rolig och populär teamtävling. Aktiviteten bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid sex stationer och under tidspress måste jobba tillsammans för att lyckas lösa de problem som de ställs inför. Fem övningar görs i en grundomgång och allt avgörs sedan i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planeringsförmåga samt testa sina gränser, men mer mentalt, än fysiskt.

Aktiviteten passar alla, såväl gammal som ung!
Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten pågår under ca 1 timme
Antal deltagare: Från 6 – 180 personer
Pris: Startavgift 4 500 kr + 350 kr/person

Uppdrag Högberga

Uppdrag Högberga är en härlig aktivitet där ett 30-tal luriga och kluriga utmaningar skall lösas inom en viss tid. Utrustningen man får till sin hjälp består bland annat av en digitalkamera, en Ipad, några pappersark, ett snöre, en penna och en plastpåse. Målet med aktiviteten är nu att försöka att lösa så många uppdrag som möjligt och intjäna maximalt antal poäng. Deltagarna kommert att få utmanande uppgifter som tex lösa hemliga koder till gömda telefoner, tillverka “omöjliga” pappers konstruktioner och ta bilder på medarbetare utförandes olika uppgifter. Allt under tidspress förstås för att göra det extra utmanande. När tiden är ute summeras aktiviteten under glada former och vinnarna utses.

Aktiviteten utförs utomhus = kläder efter väder

Tidsåtgång: Aktiviteten kan utföras från 1,5 – 3 timmar
Antal deltagare: 10 – 400 personer
Pris: Startavgift 4 500 kr + 350 kr/person

Hemliga lådan

Hemliga Lådan är den perfekta aktiviteten för gruppen som vill utmana sitt intellekt likväl som att tillfredsställa sina tävlingslustar. Målet med tävlingen är att lösa så många problem som möjligt från den hemliga lådan. Deltagarna kommer att få utmana smak och luktsinnet likväl som sin intelligens och kreativitet.

Exempel på moment som ingår är allt från att testa smaker och lukter till att lösa kreativa frågor, att bygga saker med stadig hand och lösa olika gåtor mm. D.v.s. att helt enkelt vara kreativa och ha kul tillsammans.

Pris: Startavgift 4500 kr + 300 kr per person
Tidsåtgång; 1,5-2 timmar

Kreativt måleri

Med musik, massor av färg, breda penslar, målar vi och ökar kreativiteten och glädjen i arbets- och privatlivet. En lektion kan hållas som en del av ett personalvårdsprogram, t.ex. i teambuildingsyfte eller som en kick-off. Aktiviteten kan även ingå som ett energigivande inslag för en ledningsgrupp. Man kan också bara ha kravlöst roligt.

Tid: Upp till 3 timmar
Pris: > 5 deltagare; 7 500 kr,  6-10 deltagare 7 750 kr, 11-15 deltagare 8 875 kr, 16-20 deltagare 10 125 kr,  21-25 deltagare 12 375 kr, 26-30 deltagare 13 500 kr, 31-35 deltagare 14 250 kr, 36-40 deltagare 14 750 kr

iFilmklippet

iFilmklippet är aktiviteten där deltagarna får plocka fram alla sina dolda talanger. För här ska deltagarna med enkla medel göra en reklamfilm om företaget där de själva är filmstjärnorna. Stor uppfinningsförmåga och kreativitet krävs för att få till den optimala reklamfilmen. Till sin hjälp får laget en iPad att spela in filmen med men själva utmaningen är bland annat att filmen skall spelas in med endast en tagning. Går något fel måste hela filmen spelas in på nytt. För att effektivisera och planera inspelningen krävs att laget bestämmer vilka roller alla skall ha under inspelningen. Vem som blir regissör, scripta, produktionsledare, assistent, skådespelare mm. När tiden är ute så sparas filmen på ett usb-minne för att spelas upp senare under kvällen till publikens jubel. Ni själva avgör under röstningsproceduren vilket lag som vinner det åtråvärda priset för bästa reklamfilm!

Aktiviteten utförs inomhus och kan utföras av 4-100 deltagare
Tidsåtgång: 1,5 timme
Pris;  Startavgift 5 500 kr + 350 kr per person

Nerver av stål

Här har ni vår mest intensiva inomhusaktivitet. Vi delar upp er i lag om ca sex personer, sedan skall lagen välja ut en deltagare som skall möta de övriga lagens motståndare i en utmaning. Deltagarna måste vara klara med utmaningen inom en minut och totalt är det 12 utmaningar som skall genomföras. Deltagarna måste verkligen vara fokuserade och avslappnade samtidigt som det gäller att vara snabba. Massor av skratt och hejaramsor utlovas.

Tidsåtgång: ca 1 timme
Antal deltagare: Upp till 100 personer
Pris: Startavgift 4 500 kr + 350 kr/person

WinebuildingSäl-safari

Mer att välja

Lugna, avkopplande stunder i relaxen, ett besök med provsmakning i Sveriges första toscanska vinfabrik eller laga mat tillsammans med våra skickliga kockar i matstudion. Tavelmålning på terrassen eller i konstgalleriet, en fartfylld tur med RIB-båt ut till skärgårdens klippor för att möta sälar.