The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Musik och nöje

Musik & Nöje

Historisk mötesplats för festprissar sedan 1911

Silent Disco

Silent Disco

Silent Disco är namnet på den musiktrend som svept in över Sverige och Europa. Ett häftigt inslag på dansgolvet där den traditionella DJ-spelningen, med hjälp av modern teknik, förvandlas till en mer personlig upplevelse. Du bestämmer själv hur din kväll ska låta. Ingredienserna i ett dansgolv signerat Silent Disco är lika enkla som geniala och bygger på att kvällens gäster, efter avslutad middag, utrustas med snyggt designade hörlurar med tre stycken kanaler. Hörlurar som sedan fungerar som länk till kvällens musikunderhållning. En eller flera DJ:s står fortfarande för musiken men med hjälp av ett enkelt knapptryck väljer gästerna själva vilket ljudspår man föredrar.

Dansa ute under bar himmel i sommarnatten eller inne i mysiga lokaler.

Antal deltagare: Från 20 – 2000 personer
Pris ex moms: 95 kr per hörlur, 1 150 kr för ett sändarkit (3 sändare), 1 150 kr för ett musikspelarkit (3 spelare med 9 st spellistor), 1 700 kr för leverans

Så heter låten

Deltagarna delas upp i lag. Vi forcerar genom kända pop- rock- och schlagerklassiker tillsammans med en och annan gammal TV-signatur. Tävlingen ger deltagarna en chans att få sjunga med och dela ut trevliga kommentarer till trubaduren som naturligtvis också är allsmäktig domare.

Tid: 1 timme Pris ex moms: 9000 kr

Trubadur

Trubadur​: från 9 500 kr ex moms
Helkvällstrubadur – Mingel, middag, dans/underhållning från 14 000 kr ex moms
Partytrubadur – Enmansband med bakgrunder 15 000 kr ex moms

Allsångskväll

Allsång, aktivitet & humor. Professionell allsångsledare/underhållare bjuder på sång, musik och rolig underhållning; antingen som flera inslag under en middag eller som en längre kul aktivitet efteråt. Anders Lundin & Lotta Engberg får se upp!

Pris ex moms: 13 000 kr

Karaoke

Hel karaokekväll med eller utan värd!

Pris med värd: 10 000 kr ex moms
Pris endast utrustning: 5 000 kr ex moms

Kreativt måleri

Med musik, massor av färg, breda penslar, målar vi och ökar kreativiteten och glädjen i arbets- och privatlivet. En lektion kan hållas som en del av ett personalvårdsprogram, t.ex. i teambuildingsyfte eller som en kick-off. Aktiviteten kan även ingå som ett energigivande inslag för en ledningsgrupp. Man kan också bara ha kravlöst roligt.

Tid: Upp till 3 timmar
Pris ex moms:  > 5 deltagare; 6 800 kr,  6-10 deltagare 7 000 kr, 11-15 deltagare 7 900 kr, 16-20 deltagare 9 000 kr,  21-25 deltagare 10 700 kr, 26-30 deltagare 11 500 kr, 31-35 deltagare 13 000 kr, 36-40 deltagare 13 600 kr

Schlagerkampen

En härligt  humoristisk, kul musiktävling byggd på ”Så skall det låta”, ”Dobidoo” m.m. Schlagerinspirerad med sång, musik, aktivitet, fakta och massor av humor samt självklart steeenhårda följdfrågor. Denna tävling är en garanterad stämningshöjare som passar alla. Här tävlar man lagvis, bordsvis eller vad som passar.  Enkel, lättsam tävling med en artist som passar alla! Perfekt till kaffet.

Pris ex moms: 9 500kr ex moms

Helmiddagsvariant, med mingel, middagsteaserinslag samt avslutande quiz
Pris ex moms: 15 000 kr

WinebuildingSäl-safari

Mer att välja

Lugna, avkopplande stunder i relaxen, ett besök med provsmakning i Sveriges första toscanska vinfabrik eller laga mat tillsammans med våra skickliga kockar i matstudion. Tavelmålning på terrassen eller i konstgalleriet, en fartfylld tur med RIB-båt ut till skärgårdens klippor för att möta sälar.