The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Högberga Havs-SPA

Högberga Havs-SPA

Historisk njutsiktsplats sedan 1911

Högberga Havs-SPAJacuzzi

Varm källa, jacuzzi, bastu och relax

Högberga Havs-SPA

Högt uppe på berget, skjuter Paviljongen tillsammans med den varma SPA-källan kaxigt ut över havet. I Högberga Havs-SPA kan upp till 40 personer njuta av bad, bastu, relax och ljuvliga solnedgångar över Stockholms inlopp. I Paviljongen finns jacuzzi, bastu, kallbad utomhus, relax samt bar. Badrockar och handdukar finns i / utanför omklädningsrummen. Badkläder finns för utlåning om någon glömt dem hemma.

I baren finns öl, vin, snacks och cider och för den som önskar erbjuder vi sköna SPA-behandlingar »

Högberga Havs-SPA

Nöje med njutsikt

Bad och relax

Pris ex moms (för upp till 40 personer):
1 h, 5000 kr per grupp
2 h, 8000 kr
Helkväll från kl 18.00, 9000 kr

För er som bokatMöte med Ensamrätt i Paviljongen är priset för en helkväll i vårt Havs-SPA 9000 kr alternativt 3000 kr per timme.

WinebuildingSäl-safari

Mer att välja

Lugna, avkopplande stunder i relaxen, ett besök med provsmakning i Sveriges första toscanska vinfabrik eller laga mat tillsammans med våra skickliga kockar i matstudion. Tavelmålning på terrassen eller i konstgalleriet, en fartfylld tur med RIB-båt ut till skärgårdens klippor för att möta sälar.

Konferens i eget hus

Konferens i eget hus

I Paviljongen erbjuder vi er konferens helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot Stockholms inlopp. Specialerbjudande just nu!

Konferens all inclusive

Konferens All Inclusive

Boka en konferens där allt ingår under ett dygn. ​Här är allt redan paketerat och ordnat till det bästa. Till ett extra förmånligt pris.

Högberga Gård

Herrgårdskonferens

Boka en herrgårdskonferens och upplev ett möte i 1:a klass. Vid herrgårdskonferens utspelar sig hela er vistelse inne i herrgården.