The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Bröllopsmeny på herrgården Högberga Gård

Bröllopsmeny

Historisk utsiktsplats för finsmakare sedan 1911

Bröllopsmeny

Aptitretare

  • Broccoli, dragonmajonnäs, puffat ris
  • Ostron med schalottenlök, citron, tabasco
  • Gurka, dill, rom
  • Butternutpumpa, rosépeppar
  • Bakad champinjon, ankrilett, pepparmajonnäs

Förrätter

  • Variation på betor, wrångebäcksskum, solrosfrön, picklade svarta vinbär, fänkålscrudité
  • Bakad lax, pepparrotspicklad gurka, dillmajonnäs, dill, rostat bovete, samt svartrot (juli-oktober) eller vit sparris (april-juni) efter säsong
  • Algrimmad torskrygg, ostronemulsion, havssallad, blomkålskräm, persiljeolja

Varmrätter

  • Halstrad Hjälmaregös, gräddbakad morot, picklad kålrabbi, wasabimajonnäs, späda blad samt grillad vitvinssås
  • Helstekt kalventrecôté, variation på rotselleri, rökt misomajonnäs, ragu på rättviksärt, portvinskokt steklök, hasselnötter samt kalvdemi
  • Lammrostbiff med bakad broccoli, broccolikräm, rostad gremoulatamajonnäs, solrosfrö, lammsky, krassesallad

Desserter

  • Yoghurtmousse med jordgubbskräm, marinerade färska jordgubbar, Yoghurtsponch, kaksmulor, flädersorbet
  • Hallonbavarois med persiko- och vaniljpannacotta, persikakräm, sommarens röda bär, kaksmulor samt persikasorbet
  • Mörkchokladbavarois med dulceyganch, hallonkräm, färska hallon, brownie, chokladkaksmulor, rostade hasselnötter samt karamellglass