Bröllopsmeny
Aptitretare
- Broccoli, dragonmajonnäs, puffat ris
- Ostron med schalottenlök, citron, tabasco
- Gurka, dill, rom
- Butternutpumpa, rosépeppar
- Bakad champinjon, ankrilett, pepparmajonnäs
Förrätter
- Variation på betor, wrångebäcksskum, solrosfrön, picklade svarta vinbär, fänkålscrudité
- Bakad lax, pepparrotspicklad gurka, dillmajonnäs, dill, rostat bovete, samt svartrot (juli-oktober) eller vit sparris (april-juni) efter säsong
- Algrimmad torskrygg, ostronemulsion, havssallad, blomkålskräm, persiljeolja
Varmrätter
- Halstrad Hjälmaregös, gräddbakad morot, picklad kålrabbi, wasabimajonnäs, späda blad samt grillad vitvinssås
- Helstekt kalventrecôté, variation på rotselleri, rökt misomajonnäs, ragu på rättviksärt, portvinskokt steklök, hasselnötter samt kalvdemi
- Lammrostbiff med bakad broccoli, broccolikräm, rostad gremoulatamajonnäs, solrosfrö, lammsky, krassesallad
Desserter
- Yoghurtmousse med jordgubbskräm, marinerade färska jordgubbar, Yoghurtsponch, kaksmulor, flädersorbet
- Hallonbavarois med persiko- och vaniljpannacotta, persikakräm, sommarens röda bär, kaksmulor samt persikasorbet
- Mörkchokladbavarois med dulceyganch, hallonkräm, färska hallon, brownie, chokladkaksmulor, rostade hasselnötter samt karamellglass