The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Julklappsinsamling

Favorit i repris!

Godhet under våra granar

Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar. Vår insamling sker i år i nära samarbete med Giving People, Röda Korset samt Ansgarskyrkan.

Julklappsinsamling

Succé – sju år i rad

När juletider närmar sig ​dukar vi upp med härlig julstämning i herrgården. Det pyntas, bakas, ystas, stoppas, gravas och enligt tradition pryds huset av många vackra julgranar. Den högsta mäter dryga fyra meter. Även i år kommer dessa granar att bli uppsamlingsplats för julklappar till barn som annars riskerar att bli utan. Ett initiativ som blivit stor succé hos oss sju år i rad.

Julklappsinsamling Lidingö

Alla kan bidra

Den som vill bidra slår in ett paket och kommer sedan och lämnar den under någon av våra granar. Man kan själv välja vad man vill ge, leksaker eller kläder i fint skick. Storleken på paketet är valfritt och på etiketten ska det stå vilken ålder klappen passar (0-17 år) och eventuellt om den är tänkt till en tjej eller kille.

Jul BrasaJulklappsinsamling

Så mycket glädje

Julklappsinsamlingen sker i nära samarbete med Giving People, Röda Korset och Ansgarskyrkan som ser till att julklapparna når de familjer som behöver dem bäst. Julklapparna kan lämnas under granarna i herrgården från den 1 december t o m söndagen den 17 december kl 11.00.

– När det är fullt under granarna ser vi till att de hamnar i trygga händer och att tomten lämnar dem hos barnen i god tid innan julafton. Detta är ett enkelt sätt att ge ett litet bidrag som skänker så oerhört stor glädje.

Varmt och hjärtligt välkomna att vara med i årets julklappsinsamling.

Under tidigare insamlingar var ni så många som ville bidra med julklappar så att vår insamling till och med kom med i SVT. Det var så rörande fint när hela skolklasser kom med sina paket, barn och föräldrar som droppade förbi på en fika, konferensgäster, livsnjutare, grannar, helgfirare. Tänk så mycket glädje ni alla tillsammans spridit.

Ju fler vi är tillsammans…

Insamlingen till Giving People går till barn i Sverige som lever i barnfattigdom.

Insamlingen till Röda Korset på Lidingö går till ukrainska barn på Lidingö.

Insamlingen till Ansgarskyrkan går till ukrainska barn i Ukrainska Kvinnoföreningens regi.

Fler nyheter

Vinprovning Lidingö

Unik vinprovning

Högberga Vinfabrik presenterar en unik vertikalprovning av 15 årgångar samt Naturvin vs. traditionellt vin. Lördagen den 10 februari 2024.

Svanenmärkt hotell

Ny Svanencertifiering

Stolta som Svanar! Så känner vi efter att åter igen få ta emot certifikatet efter att vi, med berömt godkänt, klarat Svanens nya tuffa krav. Svanen har under de senaste åren…

Janne Schaffer

Janne Schaffer – A music story – 15/10

Efter fullsatta hus runt om i Sverige, ger Janne Schaffer en exklusiv söndags-föreställning här på Högberga Gård där han tar oss med på en resa genom över 40 år som musiker och artist.

Stockholms Auktionsverk

Värderingsdag med Stockholms Auktionsverk

Träffa Li Pamp tillsammans med konstspecialist Victoria Svederberg och smyckesspecialist Sandra Johansson när de besöker oss för fri värdering och inlämning till kommande auktioner.

Yoga

Yoga och söndagsfrukost

Den 3 september kör vi i gång med våra populära morgonyoga-pass igen. Efter klassen väntar en lång, härlig söndagsfrukost i herrgården eller på terrassen.

Blåbärs-Bubbel

Blåbärs-Bubbel – en ny sensation från Högberga Vinfabrik

Experimentet som blev verklighet! Ingenting kan stoppa våra kreativa vinmakare. Inte ens en pandemi. Nu lanseras Blåbärs-Bubbel 2020.

champagneveranda

Nya möbler på champagneverandan

Nu har vi möblerat upp den härliga champagneverandan med nya sköna sittplatser. Välkommen för saltstänkta häng med gäng.

Sparris Riesling Weekend

Sparris- och Rieslinghelg

Klara, färdiga, VÅR! Friskt, fruktigt och fräscht. Syrat, blommigt och färskt. Välkommen till en weekend där mat och dryck får både gäster och smaklökarna att dansa.

Konstrundan Lidingö

Konstrundan 14-16 april

Välkommen till Vårsalong – Öppna Ateljéer, den 14-16 april. Hos oss möter ni Lidingö-konstnärerna Leif Ahrle, Marie von Kraemer och Jonas Torstensson som ställer ut sin fantastiska konst under rubriken ”Tillbaka”. Detta och mycket mycket mer…

Sara Sommerfeld

Kurs med Sara Sommerfeld

Kommunikationskurs – Kommunikation genom skådespelarteknik. Välkommen att vässa dina kommunikationsverktyg tillsammans med skådespelaren Sara Sommerfeld; Åtta exklusiva platser; måndagen den 15 maj.

Alla Hjärtans Weekend

Alla Hjärtans SPA

Våra berömda Vigelandkatter är tillbaka efter ett års varsam renovering. Detta firas med att Högberga Vänner bjuder in till en härlig föreläsning med Osloguiden och Vigelandskännaren Richard Klingspor. Lördagen den 21 februari kl 14-16.

Vigeland Katter

Inbjudan!

Våra berömda Vigelandkatter är tillbaka efter ett års varsam renovering. Detta firas med att Högberga Vänner bjuder in till en härlig föreläsning med Osloguiden och Vigelandskännaren Richard Klingspor. Lördagen den 21 februari kl 14-16.