The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Yoga-retreat vid havet på Högberga GårdYoga på Högberga Gård

En härlig dag för kropp och själ!

Retreat och SPA

Lördagen den 27 april

Välkommen till  vårens retreat på Högberga Gård – en heldag fylld av återhämtning, livsnjutning och själsligt välmående.

Kl 09.00-10.00 Morgonyoga med Nathalie Nordström
Kl 10.00-12.30 Tillträde till Högberga Havs-SPA, Smoothie, frukt och annat gott serveras.
Kl 12.30-13.30 Soul session med Sandra Aggemo
Kl 13.30-14.30 Andningsövningar/meditation
Kl 14.30- Afternoon Tea i herrgården
SPA-pool weekend

”Varje dag är en gåva”

Din dag

Vi startar dagen med ett lugnt yogapass ledd av Nathalie, följt av två timmars njutning i Högberga Havs-SPA; jacuzzi, bastu, kallbad och varm källa utomhus.  I Relaxen serveras uppfriskande smoothies, frukt och annat gott.

Därefter välkomnar vi Sandra Aggemo, som hjälper människor att komma närmre sin egen sanning genom empati, intuition och modet att vara sårbar. Ingen vet vad som händer i ett rum där Sandra kliver in, men när man kliver ur vet man att något hänt.

Vi fördjupar oss sedan i andningsövningar och en guidad meditation för att hjälpa dig att landa i nuet och hitta inre frid.

Dagen avrundas med Afternoon Tea i herrgården.

Afternoon Tea

Lördagslyx vid havskanten

Afternoon Tea

Välkommen in i herrgården för att avnjuta ett klassiskt Afternoon Tea. På buffén finner du smörrebröd, härliga hembakta bakverk, scones med lemon curd och fina marmelader. Varför inte passa på att njuta av ett kylt glas champagne framför brasan eller på terrassen.

Boka din plats

Arrangörer, ledare och värdar för denna härliga dag är Nathalie Nordström och Sandra Aggemo.

Pris inklusive moms: 1950 kr per person

När, var, vad

När: Lördagen den 27 april kl. 09.00-16.00
Var: På Högberga Gård
Ingår: Yoga, Entré Havs-SPA, smoothie, frukt, Soul session, Meditation och andningsövningar, Afternoon Tea

Fler nyheter

BMW R18 provkörning på Högberga Gård

Provkörning med övernattning

Högberga Gård + BMW R 18 = sant! Nu kan du provköra din drömhoj och samtidigt njuta en lyxig weekend vid havet på Högberga Gård. Köper du sedan motorcykeln så bjuder Motorrad Center på din herrgårdsvistelse.

Vinprovning Lidingö

Unik vinprovning – Favorit i repris!

Högberga Vinfabrik välkomnar åter till en unik vertikalprovning av 15 årgångar samt Naturvin vs. traditionellt vin. Söndagen den 9 juni 2024.

Infraröd bastu vid havet

Ny infraröd bastu

Strålande upplevelser med dubbla hälsoeffekter. Avkoppling, avslappning och avgiftning. Det är tre av de hälsofördelar som följer med den nya bastun.

Högberga Gård på Lidingö

Framtidssäker affärsutveckling

Onsdagen den 10 april anordnar Knowledge & Passion hållbarhetskonferensen ”Framtidsäkra affärer” här hos oss på Högberga Gård. Kl. 09.00-12.00.

Träna med en höna

Egg-citing News

Nu tar vi ett fjäderlätt steg mot framtiden och lanserar ett helt nytt koncept som både tacklar risk för äggbrist och bjuder på nya äggstravaganta gästupplevelser. Inget för en chicken.

Konstrundan Lidingö

Konstrundan 2024

Välkommen till Vårsalong – Öppna Ateljéer, den 26-28 april. Hos oss möter ni Lidingö-konstnärerna Leif Ahrle, Marie von Kraemer och Lucien Brongniart som ställer ut sin fantastiska konst. Detta och mycket mycket mer…

Påskweekend på Högberga Gård

Påskfirande

Under påskhelgen håller vi öppet för saltstänkta weekendupplevelser långfredag och påskafton; 29 och 30 mars. Njut en riktigt god helg fylld med vårkänslor, bad under bar himmel och fantastisk mat och dryck. Fri entré till Högberga Havs-SPA

Avsmakning bröllopsmeny

Varmt välkommen till minimässa och provsmakning av bröllopsmenyn, fredagen den 8 mars. Inbjudan gäller alla brudpar som har bröllop inbokat hos oss under 2024 – men det finns även ett antal platser till er som går i bröllopstankar men ännu inte bokat.

Alla Hjärtans Weekend

Alla Hjärtans SPA

Exklusivt erbjudande på Alla ❤️ Dag. Överraska din kära med en skön dag/kväll i kärlekens tecken. Njut tillsammans av himmelska bad under bar himmel, bastu, jacuzzi, romantisk middag, mys vid brasan och skön relax.

Herrgårdsweekend på Högberga Gård vid havet och Stockholms skärgård

Statliga avtalet

Högberga Gård är ett av de konferenshotell som åter blivit utvalda vid Kammarkollegiets upphandling av konferenstjänster.

Vin från Högberga Vinfabrik

Tre nya viner från Högberga Vinfabrik

Premiär för Clairet samt nylansering av Superiore 2017 och Merlot 2019. Våra vinmakare gör alltid ”Så gott de kan”

Vinprovning Lidingö

Unik vinprovning

Högberga Vinfabrik presenterar en unik vertikalprovning av 15 årgångar samt Naturvin vs. traditionellt vin. Lördagen den 10 februari 2024.