Lediga tjänster på Högberga Gård Hotell och Konferens

"Tillsammans är den bästa platsen att vara på."

Jobba med njutsikt

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna, engagerade personer som brinner för service, älskar mötet med människor och har en fäbless för högklassig mat och dryck. Här jobbar vi nära varandra mot gemensamma mål i en underbar miljö mellan himmel och hav.

Spontanansökningar skickas till; tina.dernelid@hogberga.se.

Hos oss är kvalitet, högt tempo ihop med en skön stämning några av hörnstenarna. I veckorna tar vi hand om våra härliga konferensgäster och på helgerna är det bröllops- fest- brunch- och weekendgäster som livsnjuter hos oss.

delfin i spa-pool vid havet vid stockholms inlopp

Lediga tjänster;

Hovmästare - tillsvidare 100 %

Är du en klippa på vin och vill servera vin på en klippa? Kan du bära dina kollegor lika stadigt såsom klippan bär vår herrgård? Jobbar du bäst i gröna, sköna, saltstänkta omgivningar bara 15 minuter från city - och tillhör du den bästa av värdar? Då kan du vara den klippa vi just nu söker till vårt team.

Som person är du lyhörd, noggrann och serviceminded. Du är en lagspelare som tycker om att samarbeta och har en stor kärlek till mat och dryck. Du har goda ledaregenskaper, tar ansvar och har erfarenhet att utveckla ett team. Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med våra. En sofistikerad, passionerad och alltid närvarande mötesplats

– Det är Högberga gård.

 Vi erbjuder:
- Härligt, positiva kollegor som jobbar mot gemensamma mål i underbar miljö där gästens välmående är i fokus.
- En trygg och ovanligt trevlig arbetsplats på en anläggning med höga ambitioner
- Egen vinfabrik och ett kök med landslagskockar
- En tillsvidareanställning, 100 %, med 6 månaders provtjänstgöring
- Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse
- Lön efter överenskommelse

Av dig förväntar vi oss:
- Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst
- Du tar stort ansvar och har goda ledaregenskaper 
- Du har en stor kärlek till mat och dryck
- Du gillar att arbeta i högt tempo
- Du är noggrann, strukturerad och kan prioritera
- Med din positiva inställning sprider du glädje och inspirerar dina kollegor så att även de alltid vill ge det lilla extra
- Du har ett driv och vill alltid överträffa gästernas förväntningar
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Välkommen med din ansökan till; tina.dernelid@hogberga.se.

Konferenskoordinator / detaljplanering 100 %

Älskar du att skapa magiska upplevelser från ax till limpa? Och är tillsammans det vackraste ord du vet? Har du tidigare arbetat med planering av konferenser och event, är noggrann, strukturerad, älskar merförsäljning och kan hålla riktigt många bollar i luften? Då kan det vara dig vi söker till denna roliga tjänst!

Tillsammans med kollegorna bjuder du på skönt värdskap och skapar de bästa av världar för våra kunder/gäster. Du är en av de viktigaste spindlarna i nätet för såväl kunder som kollegor. Du är lyhörd, närvarande, noggrann och behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Din roll:
^ När konferensbokningen är bekräftad är det du som tar över all kontakt med kunden och planerar hela deras vistelse hos oss.
^ Du ansvarar för merförsäljning av aktiviteter, underhållning, teknik, middagsarrangemang, dryck mm utifrån kundens syfte/mål.
^ Logistik – När gästerna väl är på plats ska allt flyta på enligt plan för såväl gäster som personal på alla avdelningar. Det är du som planerat så att det blir så.
^ Du ansvarar för att allt ligger korrekt i systemet (Hot Soft).
^ Du håller planeringsmöte med övriga avdelningar varje vecka för att tillsammans gå igenom kommande veckas arrangemang.
^ Du har uppföljning med kunden efter avslutat arrangemang för att säkerställa att vi överträffat alla förväntningar och för att få input hur vi kan utvecklas ytterligare.
^ Du är behjälplig i att hålla visningar, vara en back up till bokning och reception.

Vi erbjuder:
En trygg och trevlig arbetsmiljö på en anläggning med höga ambitioner. Här jobbar vi mot gemensamma mål med härligt positiva kollegor i underbar miljö mellan himmel och hav. Vi har en egen vinfabrik, ett Havs-SPA, en matlagningsstudio och ett prisbelönt kök. I veckorna har vi äran att ta hand om konferensgäster från hela världen och på helgerna är det bröllops- weekend- fest- och SPA-gäster som livsnjuter hos oss på herrgården.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % (mestadels dagtid, vissa kvällspass kan förekomma), med 6 månaders provtjänstgöring.

Varmt välkommen med din ansökan till receptionschef aurore.lindhe@hogberga.se

 

Receptionist 100 % Dag / kväll / helg

Älskar du att göra ett förstklassigt första intryck? Och är välkommen det vackraste ord du vet? Har du gått hotell- och restaurangskola eller jobbat på hotell ett par år? Skulle du gilla att spendera dina dagar i underbar miljö, mellan himmel och hav? Då kan det vara dig vi söker!

Tillsammans med kollegorna bjuder du på skönt värdskap och skapar de bästa av världar för våra gäster. Du är en av spindlarna i nätet för såväl gäster som  kollegor. Du är lyhörd, närvarande, strukturerad och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder: En trygg och trevlig arbetsmiljö på en anläggning med höga ambitioner. Här jobbar vi mot gemensamma mål med hhhärligt positiva kollegor. Vi har även en egen vinfabrik, ett Havs-SPA, och ett prisbelönt kök. I veckorna har vi äran att ta hand om konferensgäster från hela världen och på helgerna är det bröllops- weekend- brunch- och SPA-gäster som livsnjuter hos oss på herrgården.

Välkommen med din ansökan till receptionschef aurore.lindhe@hogberga.se

Serveringspersonal extra vid behov

Vi söker nu fler talanger i form av extrapersonal till vårt redan färgstarka restaurangteam. Tidigare erfarenhet av arbete i restaurang är toppen men viktigast för oss är att du har rätt inställning till jobbet - då lär vi dig. Så, är du en lagspelare med ett brinnande intresse för service? Går du igång på att ge gästen en upplevelse utöver det vanliga? Tveka då inte att skicka din ansökan till danielle.handelman@hogberga.se.​

Silverram
Galleriet - festlokal

Bildgalleri.

 Upplev delar av Högberga Gård i bild. Titta närmare på; Galleriet, Kinarummet, Vinfabriken, poolområdet, terrassen, utsikten över havet och Stockholms inlopp, hotellrummen och våra sköna konferens- och mötesrum.

Till bildgalleriet »

Konferenshus med egen terrass mot Stockholms inlopp

Möte med ensamrätt

I Paviljongen erbjuds konferens med njutsikt

helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot havet och Stockholms inlopp.

Röda mattan

Bröllop

Säg ja högt ovan vardagen.

Bortom er fantasi. Bjud in och bjud upp, låt er hänföras och förföras. Dansa vals med fjärilar i magen, berusad av livet. 

Tomtar vid havet och Stockholms inlopp

Julbord weekend

Välkommen till vårt hemlagade, bubblande julbord. Njut av bad under stjärnorna och tid för varandra. Vi dukar upp julen i herrgården ​från och med den 2 december.