Lediga tjänster på Högberga Gård Hotell och Konferens

"Tillsammans är den bästa platsen att vara på."

Jobba med njutsikt

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna, engagerade personer som brinner för service, älskar mötet med människor och har en fäbless för högklassig mat och dryck. Här jobbar vi nära varandra mot gemensamma mål i en underbar miljö mellan himmel och hav.

Spontanansökningar skickas till; tina.dernelid@hogberga.se.

Hos oss är kvalitet, högt tempo ihop med en skön stämning några av hörnstenarna. I veckorna tar vi hand om våra härliga konferensgäster och på helgerna är det bröllops- fest- brunch- och weekendgäster som livsnjuter hos oss.

Trip Advisor Excellence

Lediga tjänster;

 

2020-01-24; Receptionist 100 % Dag / kväll / helg

Älskar du att göra ett förstklassigt första intryck? Och är välkommen det vackraste ord du vet? Har du gått hotell- och restaurangskola eller jobbat på hotell ett par år? Skulle du gilla att spendera dina dagar i underbar miljö, mellan himmel och hav? Då kan det vara dig vi söker!

Tillsammans med kollegorna bjuder du på skönt värdskap och skapar de bästa av världar för våra gäster. Du är en av spindlarna i nätet för såväl gäster som  kollegor. Du är lyhörd, närvarande, strukturerad och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder: En trygg och trevlig arbetsmiljö på en anläggning med höga ambitioner. Här jobbar vi mot gemensamma mål med hhhärligt positiva kollegor. Vi har egen vinfabrik och eget mikrobryggeri, ett avs-SPA, en bakficka (Vattenverket) och ett prisbelönt kök. I veckorna har vi äran att ta hand om konferensgäster från hela världen och på helgerna är det bröllops- weekend- brunch- och SPA-gäster som livsnjuter hos oss på herrgården.

Välkommen med din ansökan till hotelldirektör tina.dernelid@hogberga.se

Silverram
Galleriet - festlokal

Bildgalleri.

Upplev delar av Högberga Gård i bild. Titta närmare på; Galleriet, Kinarummet, Vinfabriken, poolområdet, terrassen, utsikten över havet och Stockholms inlopp, hotellrummen och våra sköna konferens- och mötesrum.
Konferenshus med egen terrass mot Stockholms inlopp

Möte med ensamrätt

I Paviljongen erbjuds konferens med njutsikt

helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot havet och Stockholms inlopp.

Röda mattan

Bröllop

Säg ja högt ovan vardagen.

Bortom er fantasi. Bjud in och bjud upp, låt er hänföras och förföras. Dansa vals med fjärilar i magen, berusad av livet. 

Tomtar vid havet och Stockholms inlopp

Julbord weekend

Välkommen att njuta vårt hemlagade, traditionella julbord. Vi dukar upp julbordet ​från 27 november 2020.
Pris: från 1695 kr per person