Festmeny
Aptitretare
- Ostron med schalottenlöksvinäger, tabasco, citron
- Bakad champinjon, bovete, vit soja
- Jordärtskocka, ankrilette, pepparmajonnäs
- Gurka, rom, dill
- Butternutpumpa, rosépeppar
- Broccoli, dragon, ris
Förrätter
- Halstrad gös från Hjälmaren, pumpa, stjärnanis, dill, grädde, pumpafrö
- Smörstekt kammussla, svartrot, oxalis, vitvinsås
- Tartar på mjölkko, lagrad ost, picklad senap, krassemajonnäs, rispapper
Varmrätter
- Torskrygg, blomkålsterrin, blomkålskräm, svarvad kålrabbi, blommor, grillad vitvinssås, forellrom samt gräslök
- Lammrostbiff, gulbetskräm, glaserad gulbeta, dragon, hasselnötter från Piemonte, Gotlandslinser, lammsky med dragonolja
- Ankbröst, broccolikräm smaksatt med jalapeño, bakad purjolök, persilja och grön chilimajonnäs, rostat bovete, picklad purjolök samt anksky
Desserter
- Jordgubb och rabarber med yoghurtmousse, mandelbotten, jordgubbskräm, maräng, färska jordgubbar, grön äppelsorbet
- Pannacotta på ängsyra med blåbärsbavaroise, blåbärskräm, rulltårta, maräng, gräddfilsglass
- Cremaux på mörk choklad, browniebotten, päron och ingefärskräm, rostad choklad, päronsorbet