”Tradition möter nytänk”
Julbord på vackert vis.
Tradition möter nytänk. Plock varvas med bordsservering. Flärd möter mys.
Hos oss tillagas julens rätter som förr i tiden. Från grunden, med mycket kärlek. Julstämningen är hög i den pampiga herrgården i en känsla som väcker barnslig förväntan och skapar vuxet välbefinnande. Julmiddagen serveras i en bubblande, lyxig kostym där det bjuds det bästa av världar.
Välkommen in i julvärmen från och med den 29 november.
Julmeny.
- Välkommen; Västerbottenpaj med löjrom och ett glas champagne
(mingel i herrgårdens salonger) - Sillbord (inklusive vegetariska alternativ) samt tournerad potatis, knäcke samt senapsbakad rostbiff med picklad lök och örter.
(serveras på buffé) - Halstrad gös från Hjälmaren, krispig potatis, rökt sidfläsk, grönkål samt vitvinssås (serveras vid bordet)
- Glaserat ankbröst med gräddrostad pumpa, chili, lättpicklad silverlök, ostronskivling, apelsin och stjärnanis
(serveras vid bordet) - Utvalda ostar med hembakt frönäcke och inkokta aprikoser
(serveras vid bordet) - Högbergas gottebord – ljuvliga, hemlagade desserter och julgodis
(serveras på buffé) - Kaffe och pralin i Kinarummet
Tider
fredagen den 29 nov kl 18.00
lördagen den 30 nov kl 18.00
onsdagen den 4 dec kl 18.00
torsdagen den 5 dec kl 18.00
fredagen den 6 dec kl 18.00
lördagen den 7 dec kl 18.00
onsdagen den 11 dec kl 18.00
torsdagen den 12 dec kl 18.00
fredagen den 13 dec kl 18.00
onsdagen den 18 dec kl 18.00
torsdagen den 19 dec kl 18.00
fredagen den 20 dec kl 18.00
lördagen den 21 dec kl 18.00
Priser
Julbord weekend; från 1795 kr/p
Julbord ons-lör 795 kr/p
Barn 0-3 år; Gratis
Barn 3-12 år; 295 kr/barn
Samtliga priser är inklusive moms.
.
Julbordskonferens
Under utvalda dagar i december ingår vårt hemlagade, serverade julbord då ni bokar er konferens hos oss. Välkommen!
Julbord weekend
Välkommen att njuta vårt hemlagade, saltstänkta julbord fr o m 29 november. Upplev bad under stjärnorna i vår varma källa och skön relax.
Boka bord.
Sittningstider: Onsdag-lördag från kl 18.00.
Boka bord, 08-546 46 100, [email protected]