Konferenshotell Högberga med utsikt över Stockholms inlopp

Konferens

Historisk mötesplats för livsnjutare sedan 1911

Konferens & Möte 15 minuter från Stockholm.

Konferens

Härifrån ser Globen ut precis som vanligt. Skillnaden är att det är alldeles tyst. Det enda som möjligtvis hörs är vindens sus i trädkronorna. Utanför ditt fönster glider de kolossala färjorna förbi. Alldeles ljudlöst.
Miljön på Högberga Gård är som gjord för viktiga beslut och ger lite perspektiv på tillvaron.
Vi kallar det Extra KonferensVagans.

Våra konferenslokaler

Konferenslokal Utsikten

Konferenserbjudanden

​Möte i exklusiv avskildhet, säljkonferens eller utbildning. Workshop, julbord med kollegorna eller styrelsemöte. Här finner du aktuella konferenserbjudande för ert nästa möte.

Terrass till konferenshus vid havet med utsikt över Stockholms inlopp

Konferens i eget hus

I Paviljongen erbjuder vi er konferens helt i avskildhet. Eget hus på en klippa som vetter ut mot Stockholms inlopp. Specialerbjudande fram
t o m 28/2!

Herrgårdskonferens vid havet och Stockholms inlopp

Herrgårdskonferens

Boka en herrgårdskonferens och upplev ett möte i 1:a klass. Vid herrgårdskonferens utspelar sig hela er vistelse inne i herrgården.

Konferenspaket All Inclusive

Konferens All Inclusive

Boka en konferens där allt ingår under ett dygn. ​Här är allt redan paketerat och ordnat till det bästa. Till ett extra förmånligt pris.

Konferens ute

Aktiviteter

Att umgås och göra saker tillsammans med kollegorna stärker relationerna i företaget. Det ökar sammanhållningen och förbättrar också kommunikationen. Hela mötet brukar blir så mycket bättre när man satsat på ett välbehövligt avbrott i konferensen. ​Låt oss föreslå några aktiviteter här.

Till våra aktiviteter

Spa-pool vid havet och Stockholms inlopp

​Svenska Möten

Högberga Gård är utvald och stolt medlem av Svenska Möten. Svenska Möten är ett bokningsbolag och en medlemsorganisation för mer än 130 noga utvalda konferensanläggningar, varav ungefär
hälften är belägna runt Stockholm och Arlanda.

Samtliga konferensanläggningar har passerat Svenska Mötens tuffa klassificeringssystem och är Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Här återfinns kvalitativa storstads- och konferensanläggningar,
herrgårdar och slott med kreativa mötesmiljöer.

Svenska Möten förmedlar snabb och smidig konferensbokning och hjälper till med arrangemang,
tips och råd för er konferens.

Mötesmodeller

Silverram
Namnlöst-1

Bildgalleri.

Upplev delar av Högberga Gård i bild. Titta närmare på våra mötesrum, utsikten, mötesmiljöer och de sköna omgivningarna.