The content of this website is automatically translated using Google Translate.

Vinfabriken

Winebuilding

Sveriges första toscanska vinfabrik sedan 2010

WinebuildingVinprovning i Högberga Vinfabrik

”Vi gör så GOTT vi kan”

Wine-building i Vinfabriken

Wine-building – förenar det bästa av två världar; vinmakeri och teambuilding. Upplev Sveriges första toscanska vinfabrik tillsammans med kollegorna. Eller bjud in era kunder till en oförglömlig kundaktivitet. Varje år plockar vi 10 ton druvor i Toscana och transporterar till Lidingö och Högberga Gård. Här gör vi vårt egna toscanska rödvin; Högberga Blend, Högberga Merlot och Högberga San. Upplev Högberga Vinfabrik och följ med på en kulinarisk resa. Det bjuds på besök i vinfabriken där ni får en inblick i hur allt hänger ihop och ​ni får chansen att göra ert alldeles eget vin.

Vinprovning i vinfabriken

En annorlunda vinprovning

Wine-building

Det här är en givande och rolig aktivitet för er som önskar något mer än en ovanlig vinprovning. Vinmakeri och teambuilding i ett. Så här går det till:

1. Vinmakare Johan Zälle guidar hela gruppen genom två välkända högklassiga vinblends.
2. Han förklarar hur de tre druvorna Cabernet Sauvignon, Merlot och Sangiovese påverkar vinets upplevelse.
3. Hela gruppen delas in i mindre grupper om tre-fyra personer ​som tillsammans skapar en egen unik vinblend.
4. När grupperna kommit fram till sitt resultat ​smakas vinet av av alla – Om det är fyra grupper smakar varje deltagare alltså av fyra olika vinblends.
5. Avsmakning sker, utan att veta vilken grupp som skapat vilket vin, och därefter poängsätter deltagarna de olika vinblandningarna.
6. Det vin som får högst poäng vinner.
7. Det vinnande vinet tappa​s sedan upp av vår vinmakare och vinerna hämtas ut på Systembolaget Torsplan, Globen eller Lidingö. Detta görs via privatimport, det hjälper vi till med. Det brukar ta ca sex veckar innan leverans sker.

Pris exklusive moms:
Wine-building, 595 kr per person (minimidebitering 5 950:-)
Köp er egen blend, 250 kr per flaska (ink moms). Beställs i vinlådor om 6, 12, 18, 24…

Tidsåtgång ca 1,5 timme

Yoga på Högberga GårdSäl-safari

Mer att välja

Lugna, avkopplande stunder i relaxen, ett yogapass i soluppgång eller laga mat tillsammans med våra skickliga kockar i matstudion. Tavelmålning på terrassen eller i konstgalleriet, en fartfylld tur med RIB-båt ut till skärgårdens klippor för att möta sälar.