Konstrundan

Konstrundan 14-16 april

Välkommen till Vårsalong - Öppna Ateljéer, den 14-16 april. Hos oss möter ni Lidingö-konstnärerna Leif Ahrle, Marie von Kraemer och Jonas Torstensson som ställer ut sin fantastiska konst under rubriken "Tillbaka". Detta och mycket mycket mer...

Läs mer
Sara Sommerfeld

Kurs med Sara Sommerfeld

Kommunikationskurs - Kommunikation genom skådespelarteknik. Välkommen att vässa dina kommunikationsverktyg tillsammans med skådespelaren Sara Sommerfeld; Åtta exklusiva platser; onsdagen den 10 maj.

Läs mer
Alla Hjärtans Dag-SPA

Alla Hjärtans SPA

Exklusivt erbjudande på Alla ❤️ Dag, Överraska din kära med en skön dag/kväll i kärlekens tecken. Njut tillsammans av himmelska bad under bar himmel, bastu, jacuzzi, romantisk middag, mys vid brasan och skön relax.

Läs mer
Vigeland katter på Högberga Gård

Inbjudan!

Våra berömda Vigelandkatter är tillbaka efter ett års varsam renovering. Detta firas med att Högberga Vänner bjuder in till en härlig föreläsning med Osloguiden och Vigelandskännaren Richard Klingspor. Lördagen den 21 februari kl 14-16. 

Läs mer
1

Giving People ❤️

Vår julklapp ska göra en skillnad! Tack Giving People för ert oerhört viktiga arbete för att inget barn i Sverige ska leva i utanförskap eller fattigdom. Självklart vill vi stödja er på vägen mot er vackra vision.

Läs mer
Inbjudan provsmakning bröllopsmeny på Högberga Gård

Avsmakning bröllopsmeny

Varmt välkommen till minimässa och provsmakning av bröllopsmenyn, fredagen den 10 mars 2023. Inbjudan gäller alla brudpar som har bröllop inbokat hos oss under 2023 - men det finns även ett antal platser till er som går i bröllopstankar men ännu inte bokat.

Läs mer
Ölprovning Janko

Ölprovning de luxe – signerat Jankopodden

Ny aktivitet! Varmt välkomna till en ölprovning utöver det vanliga tillsammans med Jan-Erik “Janko” Svensson, Sveriges ledande ölexpert och moderatorn Peter Axelsson, mångårig programledare på SVT.

Läs mer
Skip cleaning av hotellrummet

Våra gäster är bäster!

Ni, kära gäster, har hjälpt oss att skapa goda och vackra ringar på vattnet. Genom att välja ”Skip cleaning av hotellrummet” har vi tillsammans samlat in 10 tkr till Race For The Baltic. Applåder!

Läs mer
Julklappsinsamling på Lidingö. Lämna julklapp under julgran

Godhet under våra granar

Favorit i repris!! Från och med den 2 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar. Vår insamling sker i nära samarbete med Lidingö Stad.

Läs mer
Yogafrukost på Högberga Gård

Yoga & söndagsfrukost

Under utvalda söndagar bjuder vi in till en ovanligt skön yogaklass (max 10 personer) framför brasan i det legendariska Kinarummet. Efter en timmes närvaro i kropp och själ väntar en härlig frukostbuffé.

Läs mer
Yoga

Yoga med njutsikt

Välkommen till Högberga Yoga. Här väcker vi kropp och sinne, pausar med rörelse i stillasittandet, andas och mediterar för att hitta närvaron. Alltid med himmel och hav som storslagen kuliss.

Läs mer
Högberga Naturvin 2021

Nytt naturvin - release

Nu lanserar våra vinmakare i Högberga Vinfabrik sitt andra naturvin; Högberga Natur 2021. Vinet är tillverkat här hos oss på Lidingö, av ekologiska, handskördade druvor från Toscana och blir ett välsmakande tillskott i vår restaurang.

Läs mer
vinmakare i Toscana

Vinmakare för en dag

Välkommen in i Sveriges första toscanska vinfabrik! Extrainsatt tillfälle den 26 november! Då öppnar Högberga Vinfabrik åter upp för "Vinmakare för en dag". En givande och rolig grundkurs för alla som vill ha mycket mer upplevelse än en vanlig vinprovning.

Läs mer
Laddstolpe på Högberga Gård Lidingö

Sex nya laddplatser

Nu har vi installerat nya moderna laddstolpar på vår parkeringsplats. All el vi använder kommer från förnybar energi. Välkommen att ladda bilen med rent samvete.

Läs mer
hg_rose_red-2

En ny rosé gör entré

För den som väntat på något gott från våra vinmakare i Högberga Vinfabrik - här kommer det - Högberga Rosé 2021 gör entré i början av juni. Inslag av mogna skogsbär som smultron och vildhallon. Du hittar även toner av lakrits i denna sommarfrestelse.

Läs mer
Shuffleboard på Högberga Konferens

Green Room - Nytt häng på Högberga

Spela pingis, kasta pil eller utmana kollegorna i en rafflande Shuffleboard-turnering. Se de bästa matcherna på storbilds-TV eller bara skönt häng med gäng. Välkommen! There`s a new Green Room in town.

Läs mer
Högberga EKO-Spinn

Spinn loss och växla in - klimatsmart hjulfest med stark spin/win-effekt

Nu växlar vi upp vårt hållbara erbjudande och lanserar en helt ny ekologisk cykelpark där alla gäster kan bidra till hotellets elproduktion. Varje framtrampat hjulsnurr omvandlas till poäng som kan användas för att betala mat, dryck och logi.

Läs mer
Calle Sandström vinnare i Copper Skillet 2022

Guld till vår Calle i Copper Skillet

Den svenska vinnaren i seniorklassen av årets uttagning i kocktävlingen Copper Skillet 2022 blev vår fantastiska kock Calle Sandström. Därmed får Calle representera Sverige i världsfinalen i Las Vegas.

Läs mer
Nominering hållbarhet

Nominerade

Vi har precis nåtts av beskedet att vårt Högberga Gård tillhör de nominerade till Sweden´s 50 Best Sustainable Hotels 2022.

Läs mer
Malin Ewerlöf

Löparhelg med Malin Ewerlöf

Investera i dig själv och boka in en Löparhelg med en av Sveriges bästa löpare; Malin Ewerlöf den 7-8 maj. Helgen blir fullmatad med träningstips, inspiration, glädje, god mat och dryck, SPA-bad och njutning. Upplägget passar både dig som vill komma igång med löpningen och dig som springer regelbundet.

Läs mer
yogaweekend

Yogaweekend

​Tillfälle ​​9-10 april! - ​Yoga (flow yoga, yin yoga), meditationer, skogsbad, god mat, bubbel och bad i varm källa och skön relax. Allt inramat av kanske Stockholms skönaste havsutsikt och tillsammans med två fantastiska instruktörer; Annika Kvist och Beatrice Magnusson.

Läs mer
Alla Hjärtans Dag-SPA

Alla Hjärtans SPA

Exklusivt erbjudande på Alla ❤️ Dag, måndagen den 14 februari. Överraska din kära med en skön dag/kväll i kärlekens tecken. Njut tillsammans av himmelska bad under bar himmel, bastu, jacuzzi, gott att äta, mys vid brasan och skön relax.

Läs mer
Skaldjursweekend vid havet på Högberga Gård

Temaweekends 2022

Kalendariumet uppdaterat! Alla Hjärtans weekend, Yogahelg, Winemakersdinner eller en romantisk Candlelight weekend i skenet av levande ljus. Skaldjursweekend, påskfirande, Sparris och Riesling...

Läs mer
Inbjudan provsmakning bröllopsmeny på Högberga Gård

Avsmakning bröllopsmeny

Varmt välkommen till provsmakning av bröllopsmenyn, fredagen den 11 mars 2022. Inbjudan gäller alla brudpar som har bröllop inbokat hos oss under 2022 - men det finns även ett antal platser till er som går i bröllopstankar men ännu inte bokat.

Läs mer
Julklappsinsamling på Lidingö. Lämna julklapp under julgran

Godhet under våra granar...

Från och med den 3 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

Läs mer
Julbordsmeny

Årets julbord 🤶

Så här tänkte vi att vi skulle starta upp årets hemlagade julbord; Västerbottenpaj, löjrom och ett glas bubbel. Därefter serveras en sexrätters meny i lyxig julkostym där det bjuds det bästa av världar. Välkommen in i julvärmen fr o m den 3 december kl 18.00.

Läs mer
Viner från Högberga Vinfabrik

Vinfabriken lanserar två nya viner

Nu lanserar våra vinmakare på Högberga Vinfabrik två helt nya viner från 2016; Högberga Superiore samt Högberga San, svensk ek. Vinet är tillverkat här hos oss på Lidingö, av handplockade druvor från Toscana och blir ännu ett välsmakande tillskott i vår restaurang.

Läs mer
Legacy

Stolt sponsor 🏳️‍🌈

Vi är mäkta stolta att vara arena och inspelningsplats för den internationella pridelåten LEGACY med SYLVE & Julia Alfrida. Sedan 23 juli har låten funnits på Spotify och Apple Music och idag har musikvideon premiär på Youtube.

Läs mer
yogaweekend

Yogaweekend

​Tillfälle ​​27-28 november! - ​Yoga (flow yoga, yin yoga), meditationer, skogsbad, god mat, bubbel och bad i varm källa och skön relax. Allt inramat av kanske Stockholms skönaste havsutsikt och tillsammans med två fantastiska instruktörer; Annika Kvist och Beatrice Magnusson.

Läs mer
Abborrbacken på Lidingöloppet

Boende under Lidingöloppet 2021

TCS Lidingöloppet – något utöver det vanliga på mjuka spår i fantastisk natur! I samband med loppet; ​helgen 24-26 september, erbjuder vi alla löpare boende, pastauppladdning och Havs-SPA till förmånliga priser.

Läs mer
vinmakare i Toscana

Vinmakare för en dag

Välkommen in i Sveriges första toscanska vinfabrik! 5, 12 och 19 juni kl 12.00 och kl 16.00 öppnar Högberga Vinfabrik åter upp för "Vinmakare för en dag". En givande och rolig grundkurs för alla som vill ha mycket mer upplevelse än en vanlig vinprovning.

Läs mer
skal

Jobba med oss!

Just nu söker vi inte mindre än tre nya, sköna kollegor till vårt Högberga-team. En busig, bussig bartender, en härlig, hjärtlig hovmästare och en kreativ, kräsen kock. Är det du? Eller känner du någon som du tror skulle passa? Tipsa gärna. Gemensamt för tjänsterna är att du ska brinna för service, ha varmt värdskap i ryggmärgen och uppskatta att jobba i en miljö mellan himmel och hav.

Läs mer
Teservering vid havet på Lidingö

Uteserveringen är öppen!

Här, på en saltstänkt klippa högt ovan vardagen, firas vårvärmens ankomst 🦋 Med det sagt; uteserveringen är öppen och du är varmt välkommen 💦🤗

Läs mer
NAMASTAY med största buddha-statyn på Lidingö

NAMASTAY - nytt vågat weekendkoncept

Idag lanserar vi vårt nya unika weekendkoncept – NAMASTAY – samtidigt som Europas största Buddha-staty rests på gården. Vinyoga, Yinyoga och en egen Yogis att dela hotellrum och dricka vin med, är några av ingredienserna som vi tror ska ta vårt vackra Högberga mot nya höjder. Namaste 🙏

Läs mer
Earthh Hour - Candlelight Dinner

Earth Hour 2021 #ärdumed

Earth Hour. I morgon kväll släcker vi ner alla lampor och dukar upp med en romantisk candlelight dinner 🕯💖🕯Är du också med och släcker ner för att höja din röst för vår enda planet? Kl 20.30-21.30.

Läs mer
Sparris och riesling vid havet - weekend på Högberga Gård

Sparris- och Rieslinghelg 7 maj

Klara, färdiga, VÅR! Friskt, fruktigt och fräscht. Syrat, blommigt och färskt. Välkommen till en weekend där mat och dryck får både gäster och smaklökarna att dansa.

Läs mer
påskweekend

Take Away Påsken

Ta med dig Högberga hem! Överraska älsklingen eller hela familjen med en traditionell fyrarätters påskmiddag. Välkommen till Högberga Take Away. Alltid hemlagat från grunden med mycket kärlek.

Läs mer
dukat för påskbrunch vid havet i stockholms inlopp

Fira påsken hos oss!

Under påskhelgen håller vi öppet för weekend skärtorsdag, långfredag och påskafton; 1, ​2 och 3 ​april. Njut en riktigt god helg fylld med vårkänslor, bad under bar himmel och fantastisk mat och dryck.

Läs mer
Romantisk weekend på högberga gård med pool vid stockholms inlopp

Välkommen på Dag-SPA

Börja fredagsmyset lite tidigare. Välkommen att livsnjuta i vårt Havs-SPA mellan kl 11.00-14.00. Bad i varm källa, jacuzzi, bastu och skön relax. Badrock och handdukar ingår liksom en matig, fräsch sallad, bröd och mineralvatten. 500 kr pp.

Läs mer
Take Away Alla Hjärtans Dag Lidingö

Take Away Alla Hjärtans Helgkasse

Fira kärleken lite extra i hemmets trygga vrå. Överraska älsklingen eller hela familjen med en vällagad, lyxig trerättersmiddag från Högberga Gård. Fredagen den 12 och lördagen den 13 februari. Eller fira hos oss ❤️

Läs mer
Frieripaket med överraskning med bad och utsikt över havet och Stockholm

Alla Hjärtans Dag

Kärleken är värd att fira alla dagar. Och på Alla Hjärtans Dag förstås lite extra. Vi håller öppet för livsnjutning och romantik. SPA och varma bad under stjärnorna.

Läs mer
Julklappsinsamling på Lidingö. Lämna julklapp under julgran

Godhet under våra julgranar...

Från och med nu kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

Läs mer
Presentkort på weekend i julklapp

Årets julklapp!

Den perfekta julklappen till livsnjutaren 💖 Ge bort en magisk upplevelse till någon du bryr dig mycket om. Vi har presentkort på weekendpaket, Afternoon Tea, SPA, middagar. Fram till jul erbjuder vi dessutom 10 % rabatt på alla presentkort. Är du företagare?...

Läs mer
Högberga Gård Herrgården

Nominerad till 360°Eatguide HOTEL

Fantastiskt! Bland alla fina hotell i Norden är vi nominerade till 360°Eatguide HOTEL! Stort för lilla oss.

Läs mer
Nominerad till Svenska Mötespriset 2020 - Årets Miljöinitiativ

Nominerad till Årets Miljöinitiativ

Oj, vad vi är stolta. Vi har blivit nominerade till Årets Miljöinitiativ i det prestigefyllda Svenska Mötespriset. Det är kampen mot matsvinnet och investeringen i vår kompostmaskin "Kompis" som har lett fram till att vi nu är en av tre finalister som kan ta hem priset.

Läs mer
Vardagsweekend stockholm SPA

Vardagsweekend

Vill du hemmajobba borta? Eller bara sätta vardagen på paus och unna dig ett guldkantat dygn högt ovan vardagen. Välkommen att lyxa till det hos oss mitt i veckan!

Läs mer
Julbord 2020

Julbord 2020

Låt julkänslan infinna sig i lugn och ro. Känn dofterna, smakerna och den vänliga värmen. Varsågod - vår herrgård vid havet är dukad för dig. Här tillagas julens rätter som förr i tiden; från grunden, med mycket kärlek.

Läs mer
Matlagning med kock i Högberga matstudio

Högberga + ASKO = sant

Stolta och glada att presentera ett nytt smakfullt samarbete med en exklusiv vitvaruleverantör. Nu uppgraderas Högberga Matstudio med nya, högklassiga vitvaror samtidigt som ASKOs kunder bjuds in till exklusiva matlagningskurser i saltstänkt herrgårdsmiljö. Win-win.

Läs mer
Trendrapport 2020 med Göran Adlén på högberga Gård

Trendrapport 2020

"MÖJLIGHETERNAS PARADIS"; Av och med Göran Adlén. Kanske en av dina viktigaste utbildningsdagar någonsin! Vad händer när världen går in i en lågkonjunktur? Vem blir vinnare? Vem blir förlorare? Hur förändras ledarskapet? Hur förändras arbetsplatserna?...

Läs mer
Vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö

Vattenverket vid Kottlasjön får en ny kavaljer

Efter att ha väckt en slumrande prinsessa till liv och fått henne att dansa på Lidingö är det dags för en ny kavaljer att bjuda upp. Nu säljer vi vår bakficka Vattenverket till Lidingöprofilerna Mia Granath och Staffan Wendt.

Läs mer
Digitalt möte med logitech meetup

Digital MeetUp

Träffas tillsammans - och på distans. Vi erbjuder er en säker, komplett lösning för livesändning av er nästa konferens med Logitech MeetUp.

Läs mer
Högberga Naturvin

Högberga Naturvin - release

Nu lanserar våra vinmakare på Högberga Vinfabrik sitt första naturvin; Högberga Natur. Vinet är tillverkat här hos oss på Lidingö, av ekologiska druvor från Toscana och blir ännu ett välsmakande tillskott i vår restaurang.

Läs mer
Take Away Valborg på Lidingö

Take Away Valborg

Ta med dig Högberga hem! Valborgs-middag till hela släkten, dagens lunch, grymma mackor på surdeg eller kanske veckans vegetariska. Välkommen till Högberga Take Away. Alltid hemlagat från grunden med mycket kärlek.

Läs mer
Tommy Eriksson Köksmästare på Lidingö på Högberga Gård

Högberga Take Away

Från och med tisdagen den 24 mars kan du ta med dig Högberga hem! Middag till hela släkten, dagens lunch, grym oxbringssmörgås på surdeg eller kanske veckans vegetariska. Välkommen till Högberga Take Away. Alltid hemlagat från grunden med mycket kärlek.

Läs mer
Avskilt möte vid havet påLidingö

Avskilda möten

Möte i exklusiv avskildhet i egen havspaviljong eller på egen våning i herrgården. Vi har flera olika alternativ för såväl stora som små möten. Här finner du några av våra mest populära paket. Nyhet!! Fri ombokning på nybokningar!

Läs mer
Högberga Gård Herrgården

Fri ombokning

Fri ombokning för nybokning av konferens. Läget är ovisst. För så många. Osäkerheten är stor och krisen är ett faktum. I svåra tider får vi alla hjälpas åt lite extra. För att underlätta er planering i närtid ändrar vi därför våra bokningsregler och erbjuder fri ombokning på alla nybokningar som görs före 30 juni- och äger rum före 15 augusti. Ombokning får ske under hela 2020 och i mån av plats.

Läs mer
Hjärta himmel

Åtgärder corona

Med den här informationen vill vi se till att du som gäst hos oss får information om vad vi hittills gjort för att du ska känna dig trygg med att ha ditt möte hos oss.

Läs mer
Komposteringsmaskin i restaurangen på Högberga Gård minskar matsvinnet rejält

Win-win matsvinn!

Vår nya kompostmaskin gör alla till (åter)vinnare. På bara 24 timmar omvandlar den alla dagens matrester till fin, näringsrik jord. Från ord till jord till bord till jord. Till bord.

Läs mer
Skaldjursweekend vid havet på Högberga Gård

Skaldjurs- och champagneweekend

Favorit i repris! Nya datum ute nu! Välkommen på en saltstänkt weekend med väl utvalda viner från Champagne, utmärkta råvaror och skön stämning. Här bjuds en weekend som får smaklökarna att dansa och själen att vila.

Läs mer
Anna och Göran Adlén

Inbjudan - gratis föreläsning!

Onsdagen den 4 december kl. 18.00 har du möjlighet att lyssna till stjärnföreläsarna och stjärnpedagogerna Anna Tebelius Bodin och Göran Adlén när de tillsammans gör sin ”smygsmyg”-premiär av föreställningen "Vad händer i din hjärna när jag snackar"? Varmt välkommen!

Läs mer
brunch serveras vid brasan på Högberga Gård

Fars Dag- Brunch 10 november

Bjud med kära pappa, samla familjen och njut av en lång, skön Fars Dag-brunch tillsammans vid havet. I år - liksom förra året - skänker vi 50 % av brunchintäkterna till Mustaschkampen i kampen mot prostatacancer.

Läs mer
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar...

Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

Läs mer
Träningsweekend med Sabina Dufberg

Träningsdag med Sabina Dufberg

Välkommen till en härlig träningsdag fylld med massor av energi, inspiration, livsnjutning och glädje tillsammans med fantastiska Sabina Dufberg. Lördagen den 19 oktober.

Läs mer
Skaldjursweekend vid havet på Högberga Gård

Skaldjurs- och champagneweekend

Unikt tillfälle: Lagom till hummerpremiären dukar vi upp med en saltstänkt weekend med väl utvalda viner från Champagne, utmärkta råvaror och skön stämning. Här bjuds en weekend som får smaklökarna att dansa och själen att vila.

Läs mer
Nytt rosévin från Högberga Vinfabrik på Lidingö

Premiär - Högberga Rosé 2017

För den som väntat på något gott från våra vinmakare i Högberga Vinfabrik. Den 3 juni lanserades Högbergas Rosé 2017 -  Fruktig smak med inslag av mogna jordgubbar, aprikos och skogshallon.

Läs mer
Träning på hotellet med utsikt över Stockholms inlopp

Fredagsfys till alla!

Välkommen att joina!  Varje fredag kl 08.45 kör vår egen instruktör Ulla ett skönt pass med hela personalstyrkan ute på terrassen. Alla gäster är förstås välkomna att vara med. Perfekt start på dagen. Och helgen. Fredagsfys före fredagsmys!

Läs mer
Lidingö Runt på första Havsparkett på Högberga Gård

ÅF Offshore - på första havsparkett

Fri entré! Liveband på terrassen. I baren serveras väl kyld dryck samt enklare maträtter. Vår segelbåt FLYT Stockholm är med och tävlar. Var med och heja fram denna skönhet och beskåda Gotland Runt-starten på första parkett ☀️💦

Läs mer
Mors Dag Brunch dukas upp vid havet och stockholms inlopp

Mors Dag 26 maj

Bjud med lilla mamma, samla familjen och njut av en lång, saltstänkt Mors Dag-brunch tillsammans vid havet. I år skänker vi 10 % av brunchintäkterna till Rädda Barnen och en morsdagspresent som räddar barns liv!

Läs mer
Sparris och riesling vid havet - weekend på Högberga Gård

Sparris- och Rieslinghelg 3 maj

Klara, färdiga, VÅR! Friskt, fruktigt och fräscht. Syrat, blommigt och färskt. Välkommen till en weekend där mat och dryck får både gäster och smaklökar att dansa.

Läs mer
Bo i en vintunna vid havet - fyra exxklusiva hotellrum och sviter i vintunnor på klippan på Högberga Gård

Sov i en exklusiv vintunna

Svävande, mellan himmel och hav. Omsluten av vintunna, druv-doftande väggar och med spektakulär skärgårdsutsikt. Det är känslan av att övernatta i våra nya hotellrum, utvunna ur gamla vinfat från Högberga Vinfabrik och kaxigt utskjutande från klippan. Och detta är bara början...

Läs mer
Lidingö Runt på första Havsparkett på Högberga Gård

Lidingö Runt - på första havsparkett

Fri entré! Dj på terrassen. I utomhusbaren serveras väl kyld dryck samt enklare maträtter. Vår segelbåt FLYT Stockholm är med och tävlar. Var med och heja fram denna skönhet och beskåda Lidingö Runt på första parkett.

Läs mer
Leif Erik Nygårds konstverk Marilyn Monroe

Konstrundan 29-31 mars

Välkommen att besöka oss under den stora Konstrundan på Lidingö då bland andra Leif-Erik Nygårds och Marie von Kraemer ställer ut hos oss. Detta och mycket mycket mer...

Läs mer
Janne Schaffer

Janne Schaffer Music Story - Live

Mama Mia! Jag vill ha en egen måne. Waterloo. Sol, vind och vatten. Hur gick det egentligen till när Janne Schaffer var med och spelade in dessa älskade hits? Vi förgyller en aprilsöndag med en av världens främsta artister och gitarrister: Jannes Schaffer. Välkommen till Högberga Gård – där höga berg och djupa hav väver drömmar, precis som i låten.

Läs mer
Sabina Dufberg Träningsinstruktör

Träningsdag med Sabina Dufberg

9 februari! Välkommen till en härlig träningsdag fylld med massor av energi och inspiration tillsammans med fantastiska Sabina Dufberg, känd från såväl tv som författare och föreläsare. Fåtal platser kvar...

Läs mer
Vinprovning från ekfat i vinfabriken

Vinmakare för en dag

Tillfälle! Fyra nya datum där våra vinmakare Zälle & Hallgren bjuder in till "öppen" Vinmakare för en dag i vinfabriken. Lärorikt, spännande, smakrikt!

Läs mer
Göran Adlén

Trendrapport 2019 - Av och med Göran Adlén

Välkommen till trendrapport 2019! ”Framtidsmanifestet - helvete eller eufori". Den häftigaste trendrapporten någonsin, lovar Göran!

Läs mer
Johanna Rampitsch i Stockholm Culinary Team

VM-GULD till vår Johanna!

Glädjen och stoltheten är total! Vår egen Johanna Rampitsch och laget Stockholm Culinary Team tog igår hem världsmästartiteln i Luxemburg! Massor av grattis till världens bästa regionala lag!!

Läs mer
Winemakers Dinner i Högberga Vinkällare med vinmakare Zälle

Winemakers Dinner with a twist

Winemakers Dinner med sjungande vinmakare! Nytt unikt weekendkoncept med italienska smaker och skön musik - Premiär den 1 februari!

Läs mer
Julklappsinsamling på Lidingö. Lämna julklapp under julgran

Ensam julgran söker...

Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

Läs mer
Mustaschkampen 2018

Mustaschkampen 2018

Vi började vår insamling med att låta 50% av våra intäkter från vår Fars Dag-brunch gå till kampen mot prostatacancer, nu fortsätter vi att samla pengar fram till den 15 december - kämpa med oss!

Läs mer
Göran Adlén och Janne Schaffer vid havet på Högberga Gård

Inbjudan - Adlén / Schaffer

Tisdagen den 13 november har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Välkommen till "Framgångsbedrägeriet - revolten mot prestationssamhället". Dessutom bjuder Janne Schaffer upp till en ovanligt musikalisk resa.

Läs mer
Johanna Rampitsch i Stockholm Culinary Team

Johanna laddar inför VM

Den 23-29 november går VM i Luxemburg av stapeln. Vår fantastiska konditor Johanna Rampitsch tävlar tillsammans med Stockholm Culinary Team. Och redan nu på söndag visar de upp sitt vackra tävlingsbidrag då laget bjuder in till generalrepetitionen hos oss på Högberga Gård.

Läs mer
Vinprovning från ekfat i vinfabriken

Wine-building - Ny unik aktivitet

Vår helt nya aktivitet i Vinfabriken förenar de bästa av vänskapsvärldar och skapar de bästa av vinblandningar. Nu lanserar vi Wine-building - vinmakeri och teambuilding i ett.

Läs mer
Vin från Högberga Vinfabrik

Nya viner från Högberga Vinfabrik

Igår släppte våra vinmakare tre nya fantastiska viner från Högberga Vinfabrik. Livets Goda har redan testat dem och gav återigen riktigt höga poäng! Vi som har smakat kan bara hålla med.

Läs mer
Bardisken på Vattenverket - Högberga Bakficka

Nu öppnar vi Högberga Bakficka

Fredagen den 10 augusti öppnar vi upp vår sköna bakficka; Vattenverket vid Kottlasjön. Här kan ni njuta av nybryggt kaffe och sju sorters kakor, Tommys smarriga smörgås med oxbringa, en nybryggd lager på terrassen eller ett glas rosé...

Läs mer
Flyt Stockholm segelbåt som deltar i ÅF Offshore Race

FLYT Stockholm – i ÅFOR 2018

Under förmiddagen den 3 juli seglade vår havsdrottning FLYT Stockholm in som femte båten över mållinjen i ÅF Offshore Race 2018.

Läs mer
Trip Advisor utmärkelse

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018

Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2018. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

Läs mer
Herrgårdskonferens vid havet och Stockholms inlopp

GDPR

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen(GDPR). I samband med den nya GDPR-lagen behöver vi informera om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Läs mer
Segelbåten FLYT Stockholm utanför Högberga Gård på Lidingö

Vi har blivit med segelbåt

Vilket underbart flyt!! Vi har blivit med segelbåt! En helt nybyggd Arcona 465 Performance Cruiser i kolfiber vid namn FLYT Stockholm. Denna bedårande skönhet beräknas glida in i Stockholms skärgård i mitten av maj och kan bokas hos oss på Högberga från och med 1 juni.

Läs mer
Lars carlén och Carl magnus Palm

Gratis föreläsning - "Få det gjort"

Fredagen den 4 maj har du möjlighet att lyssna till fantastiska Lars Carlén och Carl Magnus Palm hos oss - helt kostnadsfritt. Det bjuds på frukost och föreläsningen "Få det gjort - Våga skapa skräp!"

Läs mer
Vattenverket vid Kottlasjön

Vi blir med bakficka!

När drömmar blir verklighet! Ölkafé, festvåning och mikrobryggeri. Friluftsaktiviteter, lek och gårdsbutik. Det gamla vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö väcks till liv igen i regi av oss på Högberga Gård.

Läs mer
Fredag 13.00 med Göran Adlén

Inbjudan - Fredag 13.00 med Adlén!

Fredagen den 23 mars har du möjlighet att lyssna till fantastiska Göran Adlén hos oss - helt kostnadsfritt. Då bjuds föreläsningen "Framgångsbedrägeriet - revolten mot prestationssamhället".

Läs mer
Black Friday Sale 2017 - Havsspa ingår

Black Friday Sale!

Boka er nästa konferens under Black Friday - den 24 november - och få exklusiv ensamrätt till Högberga Havsspa.

Läs mer
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

Den 2-3 december bjuder vi åter in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat försäljning av konst, smycken, fina hantverk, härproducerade delikatesser och mycket mer.

Läs mer
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

Läs mer
vernissage

Vernissage

Den 1 oktober bjuder vi, tillsammans med konstnärerna; Sigríður Huld Ingvarsdóttir, Tina Lilja, James Cowper och Theodora Daniela Capăt in till vernissage på Högberga Gård mellan kl 12-16. Det bjuds på bubbel och tilltugg.

Läs mer
Svenskt vin på export från Lidingö till Toscana

Svenskt vin på export - från Högberga Vinfabrik

Vårt egenproducerade rödvin från Högberga Vinfabrik är väcker nyfikenhet även utanför landets gränser. Nu säljs det inte bara i Sverige utan exporteras även tillbaka till druvornas ursprung, i Toscana i Italien.

Läs mer
Magnus Wallin och Johanna Rampitsch

Tar plats i Stockholm Culinary Team

Vårt köksteam fortsätter visa framgångar på tävlingsarenan. I dag blev det officiellt att två av våra unga talangerna i köket, Johanna Rampitsch och Magnus Wallin, tagit varsin prestigefylld plats i Stockholm Culinary Team. Mot OS!

Läs mer
ta

TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017

Vi är mycket stolta och glada att ta emot utmärkelsen TripAdvisor® Certificate of Excellence 2017. Stort tack till alla fina gäster för att ni engagerar er och delar med er av era upplevelser hos oss!

Läs mer
Victor Magdeburg

Guld till vår Victor i kocktävlingen Copper Skillet

Den svenska vinnaren i juniorklassen av årets uttagning i kocktävlingen Copper Skillet 2017 blev Victor Magdeburg. Därmed får Victor representera Sverige i Europafinalen i London.

Läs mer
Tesla-laddare Destination Charger, elbilladdare på konferenshotell på Lidingö

Två nya Destination Charger från Tesla

Vi är riktigt stolta över att vi nu i samarbete med Tesla kan erbjuda två Destination Charger till våra tidigare 8 vanliga elbilsladdare på parkeringen. Välkommen att köra fram, koppla in och koppla av!

Läs mer
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Tommy Eriksson - Ny lagkapten i Svenska Kocklandslaget

Sveriges nya kocklandslag har satts samman och som nyutnämnd lagkapten står Tommy Eriksson, gastronomisk ledare på Högberga Gård. Med siktet inställt på VM- och OS-guld!

Läs mer
Victor Magdeburg kock på Högberga Gård

Dubbla kocklandslagsplatser!

För två veckor sedan var det vår Tommy som knep en plats i Svenska Kocklandslaget och idag kom nästa fantastiska nyhet. Vår yngsta kock, 22-åriga Victor Magdeburg, kliver nu in på en prestigefylld plats i Juniorkocklandslaget.

Läs mer
Druvplockning som ingår i utbildningen till vinmakare

Högberga Vinfabrik startar exklusiv utbildning

Högberga Vinfabrik och Scandinavian Wine Academy, Vinkällan, startar Sveriges första vinmakarutbildning. En ettårig utbildning som ger den praktiska och teoretiska kunskap som krävs för att driva eget vineri.

Läs mer
Tommy Eriksson i Svenska Kocklandslagets uniform

Vår Tommy Eriksson tar plats i Svenska Kocklandslaget

Oj. Det här är stort för oss! Vi har precis nåtts av det otroligt glada beskedet att vår Gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, nu tar en prestigefylld plats i Svenska Kocklandslaget.

Läs mer
Årets Möteskock

Årets Möteskock 2017

Välkommen till en smakfull mässa med kulinarisk guldkant. Den 18 april möts 24 av Sveriges bästa möteskockar på Aveqia i Stockholm och gör upp om titeln; Årets Möteskock. Vår Magnus Wallin är en av de tävlande.

Läs mer
Öl från Högberga mikrobryggeri framför brasan i herrgården

Senaste från vårt mikrobryggeri

Efter succén med Högberga Julöl och Winterale fortsätter resan i vårt mikrobryggeri. Aktuellt just nu; Guldrush som är en fruktig golden ale - samt Panacé, en ljus belgisk ale.

Läs mer
Peppe Ekmark föreläsning sälj

Inbjudan - gratis föreläsning!

Tisdagen den 7 februari kl. 19.00 har du möjlighet att lyssna till fantastiska Peppe Ekmark hos oss - helt kostnadsfritt. Vill du veta vad det innebär att leda, leva och sälja med kärlek.? Då är detta definitivt kvällen för dig!

Läs mer
Högberga Havsspa med varm källa vid Stockholms inlopp

Sköna söndag

Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa och bjuder in till extra sköna söndagar vid havet. Och visst går det bra att även starta en riktigt skön söndag med en riktigt skön brunch tillsammans i herrgården.

Läs mer
Bröllop blomma

Provätning bröllopsmeny

Planerar ni bröllop? Eller har ni redan bokat bröllop hos oss under 2017/2018? Fredagen den 10 mars ges ni möjlighet att proväta hela vår bröllopsmeny till specialpris.

Läs mer
Trendspanaren

Trendrapport 2017

Trendrapport med Göran Adlén kommer även i år att äga rum hos oss på Högberga Gård. Tisdagen den 14 februari kl 09.30-21.30. "Liten, snabb och fylld med kärlek".

Läs mer
Stockholm Culinary Team

Guldmiddag - Välkommen!

I oktober tog vår Tommy, tillsammans med Stockholm Culinary Team hem guldet i OS i Tyskland. Detta ska firas med en helkväll hos oss på Högberga Gård. Onsdagen den 11 januari.

Läs mer
Julmarknad snö entré på Högberga Gård

Högtidlig Julmarknad

10-11 december öppnar ​vi upp dörrarna och bjuder in till en ovanligt skön julmarknad med bland annat världsberömd konst, fint hantverk och härproducerade delikatesser.

Läs mer
Julklappar under granen

Godhet under våra julgranar

Från och med den 1 december kan alla som vill sprida extra julglädje lämna julklappar till behövande barn under herrgårdens julgranar.

Läs mer
Stockholm Culinary Team

OS-guld till Tommy och Stockholm Culinary Team

- Grand slam för Stockholm Culinary Team och vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson. Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld!

Läs mer
Tommy Eriksson

Med sikte på OS-guld

I dag åker vår gastronomiska ledare Tommy Eriksson, tillsammans med Stockholm Culinary Team, till matlagnings-OS i tyska Erfurt för att försvara guldet.

Läs mer
Tina_Dernelid

Ny delägare

​Vår hotelldirektör Tina Dernelid tar nu steget in som delägare i driftsbolaget Högberga Gård och den därmed fyra personer starka ägargruppen tar ett gemensamt grepp om nuläget för att utvecklas mot framtiden.

Läs mer
Druvodling vid Stockholms inlopp på Högberga Gård Hotell och Konferens

Egen druvodling

Nu tar våra vinmakare ännu ett steg närmre kärnan och odlar egna druvor utanför vår herrgård. I dagarna har 40 plantor av druvan Pinot Noir satts i jorden och därmed inleds ännu en epok i vinfabrikens gränslösa historia.

Läs mer
En flaska Högberga Rosé från Högberga Vinfabrik öppnas

Världspremiär för Högberga Rosé

För första gången i historien släpper Högberga Vinfabrik ett rosévin; Högberga Rosé. Av totalt 400 flaskor finns 100 att exklusivt avnjuta hos oss på Högberga Gård.

Läs mer
Magnus Wallin från Högberga Gård tog silver i Årets Möteskock 2016

Silver i Årets Möteskock

När tävlingen Årets Möteskock 2016 avslutades stod vår yngsta kock, Magnus Wallin, som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Münchenbryggeriets lokaler i Stockholm.

Läs mer
Havsspa - varm källa med utsikt över Stockholms inlopp

Högberga Havsspa

Nu öppnar vi upp Högberga Havsspa med en ny het spakälla insprängd i berget och med obruten utsikt över havet och Stockholms skyline.

Läs mer
Tommy Eriksson

Vår Tommy ska tävla i OS

Vår gastronomiska ledare, Tommy Eriksson, har fått en plats i Stockholm Culinary Team och kommer att tävla i Olympiska spelen i matlagning i höst. Vi är så stolta, glada och förväntansfulla.

Läs mer
Köksteam

Extravagant förstärkning i köket

Ny köksmästare, konditor och gastronomisk ledare. Vi är så glada att hälsa två nya, härliga medarbetare varmt välkomna till vårt team.

Läs mer
Göran Adlén

Kärlek, lycka, ingefära...

... och en himla massa trender. Trenddagen femårsjubilerade hos oss på Högberga Gård och Göran Adlén bjöd på en av de viktigaste trendspaningarna någonsin, den som förflyttar fokus från jag till vi.

Läs mer
Konferenslokal

VD-seminarium

Inbjudan! Onsdagen den 17 februari arrangerar Ledarskaparna ett kostnadsfritt seminarium hos oss på Högberga Gård, där de bland annat delar med sig av resultatet av årets VD-barometer.

Läs mer
skål

Nytt rekordår!

Kärlek driver affärer på Högberga Gård - nya passionerade möteskoncept och fler bröllop ger nytt omsättningsrekord.

Läs mer
Tommy Eriksson

Tommy till semifinal!

Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy går vidare till semifinalen i Årets Kock.

Läs mer
Tommy Eriksson

Tommy vidare i Årets Kock!

Vår kökschef Tommy Eriksson är åter vidare i Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling; Årets Kock 2016. Detta blir tredje gången som Tommy tävlar vidare i Årets Kock.

Läs mer
890 vin

Vinfabriken skördar nya framgångar

Vinet 8.90 (2012) från Högberga Vinfabrik har i dagarna fått lysande kritik av dryckesskribenten Johan Franco Cereceda som beskriver det som ett överraskande med komplexitet och struktur.

Läs mer
doubleexposed-puff

Välkommen på Vernissage

Ny spännande konstutställning på gång i vårt Galleri; "Paradise Doublyexposed" med Majid Modir. Välkommen på vernissage den 6/9!

Läs mer
Janne Schaffer

Janne Shuffle gör entré

I dagarna gör Janne Shuffle, jo du läste rätt, entré på Högberga Gård. Det handlar om en ny ölsort med etikett av Lasse Åberg föreställande Janne Schaffer.

Läs mer
pop up office

Pop up office@hogbergagard

Nu öppnar vi upp herrgården för mötesgäster och egenföretagare som behöver mobila kontor i inspirerande, kreativa miljöer.

Läs mer
vreeswijk

Visor i det gröna med Jack Vreeswijk

Favorit i repris! Välkommen att njuta av vackra visor i det gröna söndagen den 30 augusti. Vi dukar upp vår klassiska brunchbuffé kl 11.30-14.30. Därefter äntrar Jack scenen.

Läs mer
Tommy Eriksson

Årets Möteskock 2015

När tävlingen Årets Möteskock 2015 igår avslutades stod vår fantastiska kökschef, Tommy Eriksson, som segrare. Från anläggningar runt om i landet deltog 19 av Sveriges bästa möteskockar.

Läs mer
chef

Be our new #chef || #souschef

Nu söker vi ytterligare förstärkning av två färgstarka profiler till vårt kök; en hungrig kreativ kock med höga ambitioner samt en meriterad souschef med goda ledaregenskaper och hög energi.

Läs mer
run4fun

Inbjudan Run4Fun 2015

Yes! Det har blivit dags. Vi har åter den stora äran att få vara med och bjuda in till branschens största löparfest; Run4Fun som detta år kommer äga rum på Happy Tammsvik i Upplands Bro.

Läs mer
Vin 890

Premiär för årgång 2012

Nu har Högberga Vinfabrik släppt de första flaskorna av 890 (2012) på Systembolaget. Först ut är 890 Cabernet Sauvignon, svensk ek.

Läs mer
toscana-h2o-med-890

Slutsålt!

Ytterligare tre av Högberga Vinfabriks viner 8.90 är nu slutsålda på Systembolaget. Det kan finnas enstaka flaskor kvar på Lidingö, Garnisonen och Fältöverstens Systembolag.

Läs mer
energi

Tränings- och inspirationsdag

Lördagen den 18 april öppnar vi upp för en härligt energifull tränings- och inspirationsdag innehållande träning; löpning, styrka, yoga samt föreläsningar om träning, kost och personlig styling.

Läs mer
Göran Adlen

Trendrapport 2015

Trendrapport med Göran Adlén kommer även 2015 att äga rum hos oss på Högberga Gård. Det blir fjärde året i rad som vi är med och arrangerar detta fantastiska event. Något vi förstås är både glada och stolta över.

Läs mer
Pålle

Snabbare än någonsin.

Det har verkligen hänt - vi kan knappt tro det! Nu finns det inga ursäkter av typen BILKAOS längre. Vi har klockat restiden från vår ytterdörr till Centralen. 15 minuter till Roslagstull, 25 minuter till Centralen och 40 minuter till Arlanda. Norra länken - We like it a lot!

Läs mer
hattfnatt

Hattfnatt på Högberga Gård

En Cylinderhatt, ett plommonstop eller en Chapeau-Claque. En modern hatt från Loevenich eller av finaste märket Whiteley. Hos oss finns hattar att låna för alla slags tillställningar och något för alla smaker.

Läs mer
Tomtar

Nyheter på årets julbord!

Kanelstång. Nejlika och pomerans. Saffran, ingefära och äpplen. Julen på Högberga Gård på Lidingö, doftar som på mormors tid.

Läs mer
Tommy Eriksson

Tommy Eriksson vidare i Årets Kock 2015

Årets Kock är Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling och i år har totalt 122 tävlingsbidrag skickats in. Idag har 12 kockar fått beskedet att de gått vidare till semifinal, däribland vår kökschef Tommy Eriksson.

Läs mer
skal

Nytt rekord + 10 %

Vi är mycket stolta över att idag kunna berätta att vi fortsätter vår framgångssaga här på Högberga Gård. År 2013 summerades som det bästa året hittills och nu pekar prognosen för 2014 på nytt rekordår.

Läs mer
Hotellrum Lidingö

Ny design på 14 hotellrum

Under sommaren har ytterligare 14 hotellrum fått ny design och inredning i Stora flygeln. I denna byggnad ligger också Högberga Vinfabrik vilken vi hämtat inspiration från till utformningen av rummen.

Läs mer
vinmakare

Högberga Vinfabrik är Årets Företagare

Organisationen Företagarna Lidingö har utsett Högberga Vinfabrik och dess grundare; Per Hallgren, Johan Zälle och Johan Hjort till Årets Företagare 2013.

Läs mer
vinmakare i Toscana

Högberga Vinfabrik + The Winery Hotel = sant!

The Winery Hotel, Ejnar Söders nya koncepthotell med fokus på vin, samarbetar med Högberga Vinfabrik, Sveriges enda toscanska Vinfabrik.

Läs mer
kock

Silver i Årets Möteskock 2014

När tävlingen Årets Möteskock 2014 avslutades stod Högberga Gårds kökschef, Tommy Eriksson som silvermedaljör. Från konferensanläggningar runt om i landet var 24 av Sveriges bästa kockar nominerade och stämningen var hög i Aveqias lokaler i Stockholm.

Läs mer
skål

Nytt rekordår!

Redan i september stod det klart att det skulle komma att bli ett nytt rekordår här på Högberga Gård. Vi tackar alla våra kunder som ger oss förtroendet att arrangera era viktiga möten, briljanta bröllop och fantastiska fester.

Läs mer
kinarummet

Ny interiör i Kinarummet

En av Högberga Gårds mest älskade miljöer är det unika Kinarummet. Här omsluts du av en lugn men ändå stark atmosfär. Vid den sprakande brasan. Uppkurad i en skön fåtölj. Eller i baren som är öppen till sent varje kväll.

Läs mer
Högberga Gård Herrgården

Fler nyheter i vårt pressrum

Samtliga nyheter och pressmeddelande finner du i vårt pressrum på My Newsdesk.

Läs mer