Företagsaktiviteter

Lugna, avkopplande stunder i relaxen, ett besök med provsmakning i Sveriges första toscanska vinfabrik eller laga mat tillsammans med våra skickliga kockar i Högberga Matstudio. Tavelmålning på terrassen eller i konstgalleriet, en fartfylld tur med RIB-båt ut till skärgårdens klippor för att möta sälar, Ett parti biljard, boule eller en bastu med strålande havsutsikt. En champagneprovning, ett mord eller en musikkväll ute på terrassen.
Valmöjligheterna är många. Fråga oss om tips och råd hur ni når just ert syfte.

Vinfabriken

Vinprovning i Vinfabriken

Sveriges första och enda toscanska vinfabrik finns hos oss på Högberga Gård.

Upplev Högberga Vinfabrik och följ med på kulinarisk resa från Toscana till Lidingö. Det bjuds på besök i vinfabriken där ni får en inblick i hur allt hänger ihop och vi smakar självklart av vårt eget vin.

Läs mer här

Spakälla vid havet på Högberga Gård på Lidingö

Havsspa

I vårt havsspa kan upp till 40 personer samtidigt njuta av varm utomhuskälla, jacuzzi, bastu, kallbad och relax med strålande havsutsikt.

Läs mer här

pool

Jacuzzi och bastu

I Paviljongen kan du koppla av efter en hård dags arbete. Kaxigt skjuter byggnaden ut på en klippa över havet och här finns jacuzzi, två bastur, kallbad och relax.

Läs mer här

Plocka vindruvor i Toscana, Italien

Winebuilding

Det här är en helt unik, givande och rolig aktivitet för er som önskar något mer än en ovanlig vinprovning. Vinmakeri och teambuilding i ett.

Läs mer här

Yoga på bryggan

Hälsa och träning

Gruppträning med PT, löpteknik eller mindfulness. Eller kanske  testa var de fysiska gränserna går i en Boot Camp.

Läs mer här

Träning

Gym

Här på Högberga Gård finns ett fullt utrustat gym som du fritt kan nyttja under din vistelse. I anslutning till gymmet finns rymliga omklädningsrum dam/herr, duschar samt bastu.

Läs mer här

Bergsklättring

Natur och äventyr

RIB-klättring, Sälsafari eller MTB-Quiz. Passa på att upplev den storslagna naturen och skärgården vid ditt nästa besök.

Läs mer här

fredagsfys

På 15 minuter

Tid. Ibland känns det som den inte räcker till. Ändå vet vi hur viktigt det faktiskt är att dela nya upplevelser tillsammans med kollegorna. Göra andra saker tillsammans än vad man till vardags sysslar med. Därför har vi nu tagit fram ett par aktiviteter som går att göra på 15 minuter. Unna er den magiska kvarten.

Läs mer här

Teambuilding

Teambuilding

Här finns flera olika aktiviteter som syftar till att bygga framgångsrika team.

Läs mer här

"VI är så bra tillsammans."